Fotoğrafçılığa merak sardığım şu günlerde hem balık hem fotoğraf karışımı bişeyler yaptığım bi günden bir iki fotoğraf paylaşmak istedim. Fotoğrafların büyük boyutları için üzerine tıklayın Yer: Çanakkale Şakirin Yeri
Erhan kardeş merhaba.Manzaraya baktıkça , insan mutlu oluyor.Adeta beyne masaj yapıyor.Ben olta balıkçılığını doğal antidepresan ilacı olarak nitelendiriyorum.Günümüz şartlarında , insanın doğal ortamda negatif enerjiyi atmasına yardımcı oluyor.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Bursa'dan , Çanakkale'li usta fotoğrafçı ve balıkçı Erhan kardeş'e kucak dolusu selamlar.Herşey , gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Extra kalite fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz.ERCAN 1977 BURSA
İlk kare tablo gibi çıkmış, kartpostal da olabilir Maşallah oralar İstanbul boğazını aratmaz olmuş kalabalık açısından..
Geçenlerde Çanakkaleye geldiğimde oturduğum Kafenin önü orası değilmi sevgili Erhan. Bu fotğrafı benden sonra çektinse lüfer akını tam başlamış demektir. Kimbilir birgün bir gelirsin ben en başta geceden gelmiş balık avlamakta olurum,görüşürüz Başka fotoğraflarda çek gönlümüz açılsın. Ben halen beklemekteyim Gökçeadaya geçmek için iyi hava kolluyorum. Sevgimle kal
Ercan çok güzel resimler.Emeğine sağlık.Bu ekibin arasına girmek ne kadar zor.Ancak Şakirün orada çay içip izlenebilir.)
kartpostal gibi fotoğraf çekmişsin arkadaşım, emeğine sağlık. ama anlamadığım birşey var,orada insanlar oltaları dolaştırmıyor mu? bana daha çok, sahile geçip kum bir plajda oltamı olabildiğince ileri atıp, sandalyeme oturduktan sonra gözlerim oltanın ucunda ayaklarımı uzatıp, hele bir de varsa bitane de ouzo açıp balık tutmak daha keyifli geliyor, ooooohhhhhhh gel keyfim gel opcorn: :tea: reeling
Teşekkürler Saolasınız teşekkür ederim Ne balıkta ne de fotografcılıkta usta sayılırız ani özellikle de sizler varken. evet fotografın cekıldıgı yer zaten herkesın bıldıgı bı yerdır ozellıkle aksamları 5ten sonra kamıs atılcak yer bulunmaz. Aynen tolga abı bende öyle yaptım daha sonrasında Orda oltalar sureklı karısıyor zaman zaman tartısmalar da cıkmıyor degıl ama Canakkale ve olta luferı dendıgınde Şakirin Yeri akla gelir. Abi burayı bılmeyen varsa kırsın kamışını zaten
Merhaba Vedat amca evet yer olarak orası yanı senle en son gorustugumuz ıskelenın sol tarafında kalan kısım burası. Fotografı o gun cekmedım ama orası yukarda da dedıgım gıbı hergun 5ten sonra aynı yogunlukta oluyor. Insallah bırgun yanına geldıgımde de fotografdan daha fazlasını yapıp gece boyu bır belgesel hazırlarız Vedat Amcam. Saygılarımla
FotoğraFLAR çok güzel gerçekten. Ben de o ortamdan olta sallamaya cesaret edemem. Karışmaktan balık tutmanın zevki kalmaz. Paylaşım için teşekkürler.
Harika kareler, bende burada boğaz usulu 150 gram kurşun ve 5 cm rapala ile açıkları yoklayınca bayağı garip bakmışlardı, ama çinoları almıştım
Aynen öle erdinç abi bende orda hiç atmıyorum olta birde orda genelde ticari amaçla tutuyorlar o yüzden insanlar gergin oluyor biraz Teşekkür ederim