Merhaba ben 18 yaşında 3 senedir balığa merak sarmış bulunmaktayım.Uzun süredir forumu takip ediyorum ama bugün üye oldum ve bugün bir karar alarak üniversite sınavı geçene kadar balığa gitmemeye karar verdim.Sizin avlarınızı takip ederek bir nebze de olsa kendimi kontrol altına almaya ve yeni şeyler öğrenmeye çalışacağım.Herkese bereketli avlar
Hoşgeldin Oğuzhan. Üniversiteye iyi hazırlan.Arada çok bunaldığında balığa çık.Ama ağırlık Üniversiteye hazırlığa olsun.Sadece çok ders çalışarak başarılı olunmaz.Herşeyi yerli yerinde yaparak,öncelikler belirleyerek,hedeflere ulaşılır.Derslerde başarılar.
Aslında senenin başından beri haftada bir gün balığa çıkıyordum. Ama bu aralar balık azaldı. Tabiki herzaman balık tutacak değilim ama bütün hafta bekledikten sonra hiç değilse bir zilin çalışını duysam,küçük bir heyecan yaşasam kötü olmazdı.Zaten tuttuğum çoğu balığı salarım çünkü ailem fazla balık sevmiyor seviyorda işte belli başlı balıkları seviyor. Son bir aydır işte falan iyice azalınca stres atmaya gittiğim yerde daha da stresleniyorum. Acaba neden vurmuyor? yem mi kokmuş? kurşun mu ağır ben hissetmiyorum ? atarken yemlermi düştü? Sürekli böyle geçincede ara vermeye karar verdim
Sınav öncelikli tercih olmalı dediğin gibi, ama balık tutma eylemi sana terapi gibi gelecektir. Bol oksijen ve antrmanlı beden sana artı sonuçlar getirecektir. Başarılar diliyorum.