Çanakkaleden Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında ozi1994 tarafından paylaşıldı.

1. ozi1994

ozi1994 Oğuzhan Duran

Merhaba ben 18 yaşında 3 senedir balığa merak sarmış bulunmaktayım.Uzun süredir forumu takip ediyorum ama bugün üye oldum ve bugün bir karar alarak üniversite sınavı geçene kadar balığa gitmemeye karar verdim.Sizin avlarınızı takip ederek bir nebze de olsa kendimi kontrol altına almaya ve yeni şeyler öğrenmeye çalışacağım.Herkese bereketli avlar :)

2. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Hoşgeldin Oğuzhan. Üniversiteye iyi hazırlan.Arada çok bunaldığında balığa çık.Ama ağırlık Üniversiteye hazırlığa olsun.Sadece çok ders çalışarak başarılı olunmaz.Herşeyi yerli yerinde yaparak,öncelikler belirleyerek,hedeflere ulaşılır.Derslerde başarılar.

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hoşgeldin Oğuzhan.. bence de herşeyi kararında yapmakta yarar var.. sınavda başarılar..

4. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    hoşgeldin, oğuzhan ,sınavda başarılar sana.

5. ozi1994

ozi1994 Oğuzhan Duran

Aslında senenin başından beri haftada bir gün balığa çıkıyordum. Ama bu aralar balık azaldı. Tabiki herzaman balık tutacak değilim ama bütün hafta bekledikten sonra hiç değilse bir zilin çalışını duysam,küçük bir heyecan yaşasam kötü olmazdı.Zaten tuttuğum çoğu balığı salarım çünkü ailem fazla balık sevmiyor seviyorda işte belli başlı balıkları seviyor. Son bir aydır işte falan iyice azalınca stres atmaya gittiğim yerde daha da stresleniyorum. Acaba neden vurmuyor? yem mi kokmuş? kurşun mu ağır ben hissetmiyorum ? atarken yemlermi düştü? Sürekli böyle geçincede ara vermeye karar verdim :)

6. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Sınav öncelikli tercih olmalı dediğin gibi, ama balık tutma eylemi sana terapi gibi gelecektir. Bol oksijen ve antrmanlı beden sana artı sonuçlar getirecektir. Başarılar diliyorum.

7. ozi1994

ozi1994 Oğuzhan Duran

Tutabilsem gelecek ama biraz zaman geçsin kararlarım değişir belki