Normalde ıstanbulda oturuyorum suan Onsekız mart ta okudugumdan dolayı çanakkaledeyım ama balıkçılık için çok gusel bıryerdeyım herkeze selamlar aranıza yenı katıldım
slm hoşgeldin aramıza. balık tutmak için önerecegin yerler varmı eceabat tarafında?? ayda 2 kez eceabat ve gelibolu tarafınna geliyorum iş icabıda.
aramıza hoşgeldin cihan..Balıgın cennetinde oldugun kesin güzel avlar güzel paylaşımlar bekliyoruz senden..RAstgele
eceabata çok sık giden birisi olarak bende cevap verebilirim bu soruna. gelibolu tarafını pek bilmem ama eceabatı iyi bilirim. eceabatta çamburnunda milli park içinde eski bir iskele var. o iskeleden lüfer, çupra, karagöz ve akşamları da kupa avlayabilirsin. oldukça verimli ve benimde sürekli olarak uğradığım bir avlaktır. o iskelenin sağ tarafında bulunan kumsal alan da akşam üzeri rapala ile lüfer avlamak için birebirdir. kilitbahire geldiğinde kalenin hemen önünde vera cafenin iskelesi mevcut. sahipleri çok kıyak insanlardır. güzel avların yanında güzel muhabbette bulabilirsin.
Cihan merhabalar. Aynen Murat'ın dediği gibi "Cihan hoşgeldin, güzel bir yerdesin, tadını çıkar Çanakkale' nin __________________ "
cihan hoşgeldin aramıza dostum..çanakkaleye gecen hafta geldim,kız arkadaşim orda oldugundan dolayı,ve gelir gelmez bir abimizin teknesiyle lüfere ciktık,balık boldu hatta yanılmıyosam osmandı adı,osman kaptanın 5.000 lüfer aldıgı gün,.o gün bizim icinde baya bereketliydı,bırkac hafta icinde tekrar gelecegim o tarafa..
Cihan Hoşgeldin. Çanakkale'de 18 Mart Üniversitesinde okumuş biri olarak,her bakımdan cennettesin diyebilirim. Balık için bulunmaz bir mera.Yılın 12 ayı çeşitli balıkların avını yapabilirsin.Lüfer için de en iyi avlanabileceğin yer donanma çay bahçesinin ve gümrük iskelesinin arasıdır.Orada çok destanlar yazdım lüfer üstüne. Darısı senin başına.