Çanakkaleden Selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında evdem tarafından paylaşıldı.

1. evdem

evdem evdem

Herkese selamlar. Aslen İzmir Seferihisarlıyım. Ben ve arkadaşım Çanakkale 18 Mart Üniversitesini kazandık. Çanakkale kepezde ev tuttuk, zaten 6-7 yaşımızdan beri denizle iç içe olan birisiyim. Burada at-çek avına merak sardık, malzemeler aldık, masraflar yaptık ama çanakkale'de daha balık tutamadık :) sabah suyunada akşam suyunada gitmemize rağmen rapalalarımıza bir kez bile balık atlamadı. Buralarda yabancıyız, Siz abilerim ve kardeşlerimle tanışmak sohbet kurup birlikte av yapmak isteriz. Forum yöneticilerine kolaylıklar dilerim. Rastgele.

2. dusty

dusty Tuncer Yılmaz

Favori Kamış:
    Standard (Germina)
    Favori Makine:
    Rilex Rex 64
    Hoşgeldiniz .
    Seferihisar bölgesi Çanakkale bölgesinden daha verimli bir yer değil ki.
    Seferihisar civarında at-çek ile yapabildiyseniz , inanıyorum ki oralarda da yapabilirsiniz :)

3. cesurh

cesurh Cesur

Merhabalar
    Seçim yaptığınız merayla ilgili lütfen bilgi edinin çünkü çanakkale balık bakımından inanın oldukça verimli ben bir kaç kere av yapma şansı buldum aynı livarda kalamar lüfer çupra istavrit yakalıyabilceğiniz ender yerlerdendir,bulunduğunuz bölge ve balıkların zamanını araştırın derim kesinlikle çok güzel avlar yapıcaksınızdır meraları tanıdıktan sonra rastgele

4. Balkes19

Balkes19 Kamil Şimşek

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 2.40 cm.
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima
    En İyi Avı:
    Sinarit 2.9 Kg.
    Sahilden çok, kayalık sığ bölgelerde arayın.

5. evdem

evdem evdem

Teşekkürler. Kepez limanın yanından sabah güneş doğmadan ve akşam güneş batarken denedik, sert havada da bakınmıştık bir iki kez ama balık göremedik oralarda, çanakkale DSİ nin oralarda denedik ama orlardada bişey bulamadık :D