Öncelikle İstanbuldan sevgiler saygılar... Önümüzdeki perşembeden itibaren 4 gün Çanakkale'de olacağım. Amacım orada üniversitede okuyan kız arkadaşımı ziyaret etmek. Ama tabi bir balık tutkunu olarak oltamı ve takımlarımı yanımda götürmeyi düşünüyorum(Kız arkadaşımdan onay aldım). Çanakkale'de geçireceğim bu dört günün bir gününü piknik ve balık avının bir arada olduğu bir faaliyete ayırmayı düşünüyorum. Bunun için sizden istediğim Çanakkale tarafında ailecek gidilip piknik yapılabilecek, aynı zamanda oltamızı atıp keyfimize keyif katabileceğimiz bir veya bir kaç yer konusunda öneri. Büyük ihtimalle 3 kişilik bir aile ve biz yani toplam 5 hadi bilemedin 6 kişi olacaz. Tarifime uygun bir yer bilen arkadaşlar bu konunun devamına ya da özel olarak mesaj atabilirlerse kendilerine minnettar olurum. Ayrıca son olarak tarif edecekleri yerde ne tür balık çıktığını yazabilirlerse ona göre ben yemimi ayarlayıp öyle gider, boşuna olta, takım taşımamış olurum . Şimdiden çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...
Çanakkale de gidilecek yer çok ancak şöyle bir sorun var, oralarda hava burdakinden daha soğuk ve rüzgarlı oluyor, yine de birkaç yer tavsiye edebilirim 1.Bozcaada 2.Geyikli(Bozcaada eribot iskelesinin sağ tarafı) Çok balık alabileceğin ancak piknik yapamıyacağın birkaç yer daha var Eceabat tarafında kalenin civarları iyidir(çok seri yemliyle lüfer alabilirsin)