Geçtiğimiz perşembe akşamı yaklaşık 5 saatlik bir kovalamaca sonucu saat 1,30 suların da kıyı avcıları tarafın dan aranan canavar maltepe dragosta yakalanmıştır tüm avcılarımız rahat bir uyku alabilirler (veya tabiki büyük bir ihtimal uykusuz kalabilirler)
Bir olsun Benim olsun İşte budur . Ufakta değilmiş yaklaşık 30 cm biz bu sezon daha iğne ucunda göremedik inşaallah bizede nasip olur. güzel av olmuş daha çoklarını tutarsın inşaallah...
Çorlu'ya da bekleriz Güzel av olmuş. Bence bir kişi için iyi bir porsiyon. Bu balığın akrabalarını Yeniçiftlik taraflarına da bekliyoruz, gerçekten bol zargana ve istavrit var. Gelirlerse pişman olmazlar, lütfen iletir misiniz?
Çorlu'ya da bekleriz Güzel av olmuş. Bence bir kişi için iyi bir porsiyon. Bu balığın akrabalarını Yeniçiftlik taraflarına da bekliyoruz, gerçekten bol zargana ve istavrit var. Gelirlerse pişman olmazlar, lütfen iletir misiniz?
SEKO KARDEŞ BEN 2 - 3 SENEDIR BU AYLARDA DRAGOS VE CIVARINDA AVLANIYORUM. AVLANIRKENDE CESITLI HIKAYELER DUYUYORUM YOK 2 GÜN ÖNCE 3 TANE PALAMUT ALDILAR YOK 3 TANE LÜFER ALDILAR.BİZİM DRAGOS VE CIVARINDA GORDUGUMUZ BIZIM VE ETRAFIMIZDAKI INSANLARIN AVLANDIGI YA MEZGIT YADA 1 - 2 ADET YAPRAK. BENIM MERAK ETTIGIM GERCEKTENDE BU ANLATILANLAR DOĞRUMU....?
İlk önce bütün yorum yazan ve görüntüleyen arkadaşlara teşekkürler.Valla mustafa kardeş ben asıl üsküdarlıyım ve maltepe,de ilk defa bu sene avlanıyorum ve işin aslı ben de bu söylentilere güvenerek dragosa gittim buralarda palamut alınıyomuş e lüferide ben aldım hatta ufakta olsa kalkan ve kırlangıç ta alınmış hadi 2ve 3 kişi yalan yanlış konuştu diyelim burası o kadar da kısır bi yer değil ben burda geçen hafta kovada kofana gördüm kısacası Mustafa oltasını bekleyen balığını alır bu işin kuralı kaidesi bu tamam balık yok bol değil ama takip ediyorum hiç bi yerde yok tahmin ediyorum ki su biraz daha soğuyunca balık yapacak ben her fırsatta en azın dan haftada 2 kere ve saat 3,4 lere kadar sabırla bekliyorum kısmeti olan da bişeyler alıyor herkeze kazasız belasız güzel avlar.
Kardeş seninle epey ortak yönlerimiz var öncelikle bende aslen üsküdar lıyım ve halen babam üsküdar da katlı otoparkın altında balıkcılık yapar.Bız baba ve kardeş senın dedıgın o kırlangıc ve kalkan ı 3 4 sene once yakaladık hatta o senelerde cupra buyuklugunde isparilerde.... Fakat dedıgın gıbı balık artık yok.Ben sadece bu anlatılanlar doğrumu onu merak ettim bilgilerin için teşekkür ederim.İnşallah birgün dragos ta görüşmek üzere..( Kırmızı alfa romeo görürsen ben orada balık tutuyorumdur ok)
ellerinize sağlık hafta sonu aşşağıya inelim ufaktan!!! Bu arada arkadaşlar sanal ortamda heryerdeyiz!!! Duymuşsunuzdur FACEBOOK diye bir paylaşım sitesi var ve orada Kıyıdan Balık Avcılığı - FİSHİNG adlı bir grup oluşturduk ilgili site ile teması yada kaydı olan tüm arkadaşları bekliyoruz.. Tabiki ana adresimiz www.balikavi.net den sonra....