Yer: Çandarlı / izmir Saat: 14:00 - 19:00 arası Yem: Sadece sülünes Kullanılan olta: 0,40 misina, 75 kurşundan oluşan 3 köstekli dip oltası Sonuç : 20 tane kupes, 19 karagöz, 3 iskataroz, 1 sona (çizgili karagözde diyorlar) 3 tane fangri Öncelikle herkese merhabalar, malesef üyelik aktivasyonu sorunumdan dolayı geç yazılmış bi rapor ama olsun hiç yoktan iyidir Ögleden sonra saat 2 civarı çapamızı Çandarlı/ ikizceler mevkiinde attık, tekneyi çapaladıgımız yer 40-45 mt arası bi derinlikti alt tarafta çok güzel mercan tabakası vardı, önceleri klasik bir şekilde hanoslarla ugraşıp onları temizledikten sonra ilk karagözlerimiz gelmeye başladı fakat karagöz avlanmaktan sıkılıp yerimizi deiştirmeye karar verdik saat 4, 4:30 gibi yerimizi deiştirip biraz daha kıyıya çandarlılıların tabiriyle topugun başlangıç kısmına çektik teknemizi, fakat bu harekete çok pişman olduk çünkü ilk demirledigimiz yerdeki karagözlerden eser yoktu hatta ilk başlarda balık bile vurmuyordu, daha sonra ilk iskatarya mızı almayı becerdik, sonra ilk fangri, ve daha sonra tam balıklar vurmayı bırakmışken saat 6 dan sonra misinamın ucuna bi arkadaş takıldı , alttaraftan gelirken misinamı boşaltıyordu yani ya fangri ya çipura diyerekten keyiflendimki onu yukarı çekince esasında onu şu 580grlık fangri oldugunu anladım Diger fangriler Diger tuttugumuz balıklar (Kupaları fotoya koymadık çünkü o kadar balık 2 kişi için çok fazlaydı bizde komşuları sebeplendirdik ) Güzel bir gündü, iki kişi için performanslı bir avdı... bakalım bizim buralarda çipura mevsimi başladı hadi rastgele olsun
Tebrikler güzel br av olmuş. Ellerinize sağlık. Bu arada öğrenmek istediğim Çandarlı da henüz Çipura başlamadımı _?
teşekkürler Yok yok başladı çandarlıda çipura bu aralar her çıktıgımızda saat genelde 14:00 sonrası hep 1-2 tane çipura alıyoruz ama bu ayın 15 inden sonra bir kerede 20 parça ve yukarısında çipura alındıgını duydum daha dogrusu beraber balıga gittigim arkadaşların tecrübeleri o yönde... (biraz aç gözlümüyüz neyiz
sevgili arkadaşım yanlış tarafa gitmişsiniz çandarlıda corci adasının kıyıdan yana olan tarafına geçeceksin orada müthiş çipuralar var allah nasip ederse salı günü oradayım inşallah hava güzel olursa birde tavşan adasının oraya gideceksin deddiğin gibi topukta çok güzel hangi balığı istiyorsan ona göre yerleri var mesela mercan istiyorsun gemi söküm tesisinin önüne gideceksin yinede güzel balıklar paylaşım için teşekkürler başarılar
tebrikler, bereketli bir av olmuş. aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar. bu arada müsait olduğun bir zaman İmza Ayarlarına girip, isim ve doğum tarihini yazarsan seni daha yakından tanıma fırsatı buluruz Tanışma bölümünede kendini tanıtan bir merhaba mesajı bırakmayıda unutma tabi, rast gele.
Esasında çandarlıda çipura işinin esas yeri açıktaş ama şu sıralar hep durgun havada balıga çıkıyoruz daha güzel bir sürüye denk gelemedik, ee ne derler bilirsiniz çipura çalkantıyı sever
Toplamda 10 kiloyu geçmedi ise ( iki kişi olduğunuz için 5+5=10 ) gönülden tebrik ediyorum Eğer geçiyorsa da Sirküleri bir gözden geçirin diye tavsiye ediyorum http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14513
Güzel av olmuş, (eğer imkanın varsa fotoları siteye 640X480 piksel ebatlarında at böylece sayfa kalıbının dışına çıkmıyor ve daha rahat açılıyor bilgine) Tebrikler. Keyifli paylaşımlar...
Tebrikler güzel bir av olmuş. Kupesleri göremedim, onlar arkadaşa bırakıldı sanırım. Daha da bereketli avlar dilerim, tabi kişi başı 5 kg. limiti geçmemek ve küçük balıkları salmak kaydı ile.