Ben yarın İZMİR ÇANDARLIYA gideceğim acaba şu an hangi balık nereden çıkıyor yardım ederseniz sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
orcun en verımlı yer candarlıda cay ağzı ama set acılmadığı için levrek alma şansın düşük candarlıda iki liman var sardalya ve mamun alarak oraları dene şu an limanlar daha verimli rasgele
izmir çandarlıya her yaz bende giderim en büyük zevkim gece kale önü plajda balık avlamak malasef çandarlıda yem sıkıntısı var orda sadece sülünes var borukurdu ve mamun bulunmuyor bunların haricinde bana yem tafsiyenizi bekliyorum
heey bütün yazım çandarlıda balık avlamakla geçti en güzel avlanılcak yer kesinlikle barracuda'nın(balık avı malzemeleri satan dükkan)olduğu hizada ki iskeleler. yaklaşık 2 hafta levrek avına çıktım 1 tane 1.5kg bitanede 700gram levrek kıwırdım(ki amatörüm). tavsiyem budur ayrıca çandarlıda mamun bulunur*barracuda
barracuda ve çandarlıda palamut mevsimi arkadaşlar çandarlıda palamut mevsimi açıldı..son üç gündür çıkıpta 15 ten aşağı alıp dönen yok..kullanılan en iyi yöntemlerin ilki ise 25 30 iğneli çapariler..birde sırtı..barracuda dedim çünkü sağda solda çapari arayıp durmayın.palamut için özel çapariler hazırlamış barracuda..oldukçada etkili..uskumru için hazırladıkları çaparilerde öyle..canlı ve günlük yem istiyorsanız yine barracudayı seçin derim ayrıca..bu konuda çok titiz ve hassaslar sağolsunlar..teknik servis hizmetleriyse parça ücretleri hariç bedelsiz..bakımda öyle..takım hazırlama konusunda ücretsiz ders alma şansınızda var..bu işi profesyönelce yaptıkları ve bu sezonda yüzümüzü güldürdükleri için çandarlı barracuda ve ekibine ayrıca teşekür..nihayet çandarlıdaki balıkçıları düşünen birileri çıktı..lüfer de görülmeye başlamış ama ben henüz almadım..fakat sinavritçiler 5 kg dan aşağı almadılar son 1 ayda..9 kg çeken var..levrek zaten barracudanın ve balıkhanenin hemen arkasında..levrekisteyenler buraları ve çay ağzını tercih etsin derim..çuprada başaladı..çupra için yengeç ise yine barracudada mevcut..hatta serdar arkadaşımız ikizcelerde 2 kg ve 1,5 kg çupra aldı 2 gün önce..şimdiden rastgele..
ah be orda olmak vardı şimdi neyseki bayramda gidiyorum bol bol balığa çıkıcam barracuda hakkında söylediklerinize bende katılıyorum çandarlı için inanılmaz bir şans. Ertunç abi süper bi insan,güleryüzlü ve her türlü desteği yapıyor zaten çandarlı balıkçılarının gözbebeği
bu yıl çandarlıya giden yok sanırım..çupra akını başladı arkadaşlar..sargoz çupra karagöz dolu..tekneyle açılacaklar için tavsiyem açıktaşta 32 mt.sargoz ve çupra yapıyor..çiftlik civarlarıda karagöz akınına uğramış durumda..çay ağızlarında durum ise felaket..3 kg 4kg. 5kg. levrekler çıkıyor..maria rapala kullanırsanız kesin sonuç..barracudada bulabilirsiniz ve tavsiye ettikleri rapalalar iş yapıyor..kıyıdan çupra istiyorsanız papatya evleri halderesinin kıyıları yada site yolundaki köprü civarları..birde canteklerin iskeleleri..plj tarafından da çupra alabilirsiniz ama nadiren..plaj mırmır dolu.birde dil balığı..bir hafta daha burdayım..balığı kırdım..