Selamlar herkese Öncelikle herkesin geçmiş kadir gecesini ve yaklaşmakta olan bayramını tebrik ederim. Malum ramazanda insanlar alaturka duygulara gark oldukları için bizim işlerimiz epey yoğun oluyor. Bayram tatili için kendime güzel bir dinlenme planı yaptım. Bayramı Çandarlı'da geçirip bayram sonrası Bodrum'a gitmeyi planladım. Toplamda 10 12 gün kadar her gün olta atabilecek olmanın hayali ve heyecanıyla doluyum. Çandarlı'da daha önce epey avlanmıştım. Şu aralar durum nedir? Mevsimde ne çıkar? Ne tip takımlar ve yem kullanmam gerekir? Sahteler iş yapar mı? Daha önce pek çok kere mırmır ve bir de iri bir levrek almıştım. Bayram şekeri olarak çandarlı'da ne tutabilirim? Bodrum'da ise daha önce hiç avlanmadım. Orada aracım da olacak ve yakın sahillere de istediğim saat avlanmaya gidebilme ihtimalim olacak. Detaylı avlak verilmesini beklemiyorum tabii ki buradan, fakat en azından şu sahiller deseniz yeter. Ya da özelden detaylı avlak verebilecek varsa çok makbule geçer. Ayrıca bayram sonrası orada olacak arkadaşlar varsa beraber de çıkabiliriz balığa. Herkese rastgele, iyi bayramlar
cüneyt kardeşim bende bu cuma gecesi yola cıkıp 1 hafta bodrumda olucam takımlar oltalar arabamda olucak olurda yolumuz kesişirse bi balık kaçamağı yapabilriz bende yabancısı olucam bodrumun ama en nihayetinde marinada tekneler vardır
Çandarlı denizköy Boru kurdu ile Mırmır, Çupra ve Levrek alabilirsin. Sahtelerin yeri ve zamanı değil henüz. Rastgelsin belki karşılaşırız.
Hocam Çandarlı'da boru kurdunu nerden temin edicez? Bi malzemeci vardı o da sülünez satıyordu. Şu Kalenin arka tarafında olan. Sülünez de çok iyi verim vermiyor malum.
Hocam bu baracuda bana dun bayat kurt satti ben de gece 40cmlik bi yilan baligindan baska birsey yakalayamadim verebilecegin bir fikir varsa cok makbule gecer aksamlari deniz restoranindan yanindan sahilden avlaniyorum
Baracuda denilen esnaf bozuntulari dun de bayat yem sattilar. Daha onceki yemler icin uyarmis olmama ragmen canli diye sattiklari boru kurdu ve sulunezler en az 5 gunluktu. Bu insanlarin once insanliktan masibini almasi lazim. Ayrica candarlida cok fazla yilan baligi var ve baska da birsey gelmiyor. Tuzlanmis sardalyayla ispendek denemelerim de sonucsuz cikti. Buralar da kurumus resmen. Hem balik hem de esnaflik anlaminda.
Merhabalar,ben camel beach de avlanıyorum.ama size şunu söyleyeyim seneler önceki eski balık zevki kalmadı.Eskiden hergün bissürü balık yakalardım artık 3-4 günde bir bir tane iri karagöze seviniyoruz.Kıyıdan balık avcılığı baya zorlaştı(dün torba sahilinde açıldık adamlar tekneyle ağ atıyor sahil güvenlik geçti o sırada baya yakından hiç birşey yapmadı(.Ama bak türkbükü taraflarını deneyebilirsin
Çandarlıda yapılan yeni limanın inşaatı sebebiyle hiç balık kalmadı zaten.Adamlar 24 saat denize kazık çakıyorlar ve çok rahatsız edici bir gürültü çıkıyor.Dolayısıyle Çandarlı,Dikili,Şakran bölgesinde balık falan kalmadı.