Canilli (asartepe) Baraji

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında -selim- tarafından paylaşıldı.

1. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    Herkese merhaba.bu hafta ici canilli'ya gitmeyi dusnuyorum fakat arkadaslarimdan hicbirini ikna edemedim ve kardesimle gitmeye karar verdim,acaba hafta ici oralar guvenilir olur mu? Annem de gelebilir onun icin sordum herhangi bir sorun olur mu?kalabalik olmayacagimizdan dolayi sorun cikaran kisiler olabilir diye dusundum(icki icen vs.)

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    İşte memleketimin insanının ve içinde bulunduğu durumun üzüntü verici fakat bir o kadar da trajikomik durumu.Selim bu duruma ne diyeceğimi bilemedim ama memleketimde böyle sıkıntıların olmadığını korkularının yersiz olduğunu belirtmek isterim,olacak olan heryerde her devlette olur madem öyle tedbirli gitmeni öneririm anladın!! selamlarımla yeğenim..

3. baskentli19

baskentli19 İSMAİL

Selim yıllardır giderim bir kavga gürültü görmedim.Olmayacak diyede birşey yok ama pek sanmam.İçin rahat olsun sAkin yerlerdir orası

4. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    Selim hafta sonu ordaydım, çok kalabalıktı, her türlü insan var, yinede tedbirli gitmeni tavsiye ederim.

5. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    Değerli üyelerimizin "tedbirli git" önerilerini anlayamıyorum. Tedbir ne silah mı? sopa mı? Yoksa benim yaptığım ailesiz gitmek mi?
    Büyük ve yüce bir ulusun evlatlarının düştüğü şu duruma bak. İçecek adam bile beyler aile var der ileri giderdi eskiden.
    Şimdiki halimiz çağdaşlıksa...
    Üstad Necip Fazıl ne güzel demiş:
    Bize gerici diyorlar
    Biz, bize gerici diyenlere ancak DEH demek için gerideyiz…

6. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    Cevaplariniz icin tesekkurler.bu soruyu bir yerden duydugum kotu bir hikaye yuzunden sordum.kurtbogazi'nda gece kalmali gidenlerin araclarindan uzaklastiginda araclarina zarar verip kucuk capli soygun yaptiklatini bi arkadaştan işitmiştim.bohçacıların tırıvıcıların oldugunu bir yerde boyle korkularimin olmasi bence normal,dogadaki canliya zarar veren,yine bir canlı olan insana zarar verebilir!

7. zeroplus

zeroplus umut tuna

mesele içki içmek değil ki içen içer içmeyen içmez arkadaşım kimseyi rahatsız etmedikten sonra kime ne.mesele artık adamımız adam değil yalaka kaypak her şekli alan bir millet olduk böyle bir millet ayran içse gene sapıtır be arkadaşım yalan mı:)

8. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    Abi olaya biraz politik yaklasmissin,belki icindeki siniri boyle dokmek istedin ama sen de ickinin zararlarini( hem kendisini hem karsi taraftakine) biliyosundur,icki sözü lafin gelisiydi ama konu baska yerlere cekildi,neyse.Bu arada cok fazla icki icen adamın birilerini rahatsiz edip etmedigini anlayabilecegini sanmiyorum :)

9. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    çanıllı ya sonuçta ailecek gidenlerde var , ben bir kaç kere gittim , bir sıkıntı olmadı, olacağını da sanmıyorum. gece kalma olayına birşey diyemem, ama gündüz sıkıntı olma ihtimali çok düşük.

10. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selam Can kardeşim tedbirli git dediysek senin aklına hemen neler gelmiş neredeyse top tüfek yazmayı unutmuşssun artık tedbidren kim neyi anlarsa''tedbirli git''demek tedbirli git demektir sadece o kadar hatta tedbirli git demek o kadar geniş bir kavram ki psikolojik olarak hazır olduğunda git gibi göreceli ve geniş kapsamlı bir söz:),bir şekilde kendini güvende hissedebileceğin durumda ol demektir... heleki bizler bir iğnenin ucuna yem takıp saatlerce suyun başında hiçbir kuvvet ve baskı altında olmadan durabiliyorsak canlılara suya ve doğaya aşık insanlarızdır zaten kavga gürültüden hoşlanmayız Konyadan yazıyorsun Konyaya dede topraklarına kaybedilmiş topraklar Bulgaristan Haskovodan selamlar:)

11. kamil alkan

kamil alkan kamil

bu nasıl bi mesaj ??

ertan sen memleketten fazla uzak kalmışsın anlaşılan. Bu memleket topraklarında 'tedbirli git' veya 'tedbirli gel' deyince akla top tüfek olmasa da kendini savunacağı bilimum legal veya illegal malzemeler gelir. Birde çevir kazı yanmasın diye bir deyim vardır, senin de bu konuda nekadar iyi olduğunu gördük çok şükür. Sen sen ol kimseye tedbirli git falan gibi nasihat verme! psikolojik olarak söylüyorum, anladın sen onu :)

12. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    Toplumun ıyıye gitmediğini belirtmek istedim. Yoksa avda çok amaçlı çakıdan başka bir şeyim olmaz.
    İçkiye gelince ben içen adama dostum da olsa kefil olmam.
    Adam olmayan ayran değil zemzem içse gene de aslını ortaya kor.
    Konya'dan evladı fatianlara selam olsun.
    Saygılarımla.

13. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    :thumb: .

14. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Kamil kardeş 30 sene İstanbulda yaşadıktan sonra 6-7 sene kadar memleketten uzak kaldım bu memleket topraklarında askerlik de yapmışım hala işlerimin Türkiyede olmasından dolayı başka bir memlekette şu an ikamet etmeme rağmen gururla vergimi ödemekteyim senin anlayacağın memleketten uzak kalsakta senin anlatmak istediğin manada hangi lafın nereye gideceğini bilenlerdenim kısacası tası tarağı toplamış gitmiş değil bir ayağımız vatandadır o klavyenin ardından tahmin ettiğin gibi değil ...:)''çevir gazı yanmasın''hani bir lafı daha doğrusu etmemem gereken bir lafı demişim de dediğim lafı değiştirirmişim gibi bir intibaya kapılmış gibisin ben diyeceğimi açık ve net olarak belirttim burası belli saygı ve sevgi çerçevesinde özgür bir platform hrkesin yazdığı iki satırın ardından mana arayacaksak işimiz hakikaten zor..fikirlerimizi tabii ki belirteceğiz çok şükür anladık falan gibi yaklaşımlarda bulunacağına bırak da istersen biraz sağduyulu ve olgun yaşını gösteren bir arkadaş olarak kal ve o klavyenin ardında insanlara sözlü saldırılarda bulunurken bir kere daha düşün derim ,,çünkü yedi senedir üye olmama rağmen bu sitede en ufak bir gerginlik yaşamadım yaşatmadım sadece tek fark son birkaç sene işlerimin yoğunluğundan düzenli olarak foruma girememem..umarım bu konu üzerinde daha fazla durmayız ve her ikimizde daha fazla konuya psikolojik olarak yorulmayız :)bende bu sölerimi tamamen kalpten,tamamen psikolojik olarak söylüyorum gene çevir kazı yanmasın yaptığımı sanacaksın sen ama ..ben sana sevgi ve saygılarımı gönderiyorum kardeşim sağlıcakla kal emin ol bende psikolojik söylüyorum...

15. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ertan kardeşim merhaba.

Şükürler olsun kavuşturana. İnan ki özlemiştik.:thumb: :thumb:

Konu Çanıllı barajı ve tedbir.:confused: :confused: :p Yada, bilmediğimiz bir mekana ilk kez gitmek.:confused: :confused:

Doğru demişsin ve aynen bu tür ortamlarda içimizde yaşattığımız tedirginliğe vesile olmuşsun, yansıtmışsın.:confused: :confused:

Şunun şurası bir gerçek ki, kişiler ilk defa bilmedikleri bir mezraya giderken tedirginlik yaşarlar. Hele ki yanlarında, değerlerimiz ve göz bebeklerimiz olan ailemiz varsa, tedirginlikler kat be kat artar.

Bu nedenle, deneyimlerden geçmiş, yaşamış bir kişi olarak değerli kardeşlerime nacizane tavsiyem, ilk defa gittiğiniz yerlere, sadece arkadaş organizasyonuyla gitmeniz, gittiğiniz yeri ince ince keşif yapmanız ve daha sonra uygun ise aile bireyleriyle gitmeniz olacaktır.

Velev ki zorunlu olarak gitmişsem de, o bahsettiğin tedbirlerin hepsi yanımdadır. Dostu yakın, düşmanı uzak tutar. Neme lazım, çakalı var, kurtu var, ayyaşı var, sarhoşu var. Benim anam ağlayacağına misali.:confused: :confused:

Tedbir her zaman yeğdir; ama öyle, ama böyle.:confused: :confused:

16. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tevfik ağabey özleştik ya:)şaka bir yana baya uzun olta misali ara vermişiz cümlemize kazasız sıkıntısız keyifli avlar dilerim selamlarımla ..

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yirim o pisiholojik söylemlerini, hepsini yirim.

Dostum, can dost.;)

18. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Yöürüm bende seni yirin emme şu gatil lafından accık çekiniyom ...kıyıdan kıyıdan iştirak edelim dedik Canıllı barajının kıyısına ettik bea ... ahahahaa:):)))))))))nasilsin Ballim iyimisin gurban Selamınleyküm Erzurumlu koca yürek:)