ankaralı balıkcı arkadaşlarım ÇANILLI hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum(abartmazsam;gidilen tarih,kullanılan oltalar,yemler av metotları,püf noktalar,ulaşımın nasıl olduğu ....)gibi
İstanbul yolu üzerinde sincan ayaşa gidiceksiniz ordanda devam edip ortabereket'e doğru sapınca çanıllıya varırsınız, avlak olarak arabaların kıyısına iniş yapamadağı kıyıda burun bir bölge var orda beyaz sasi veya 1.5-2 metre tarar rapala ile avlanırsanız başarılı olursunuz ama boy çizmesi kesinlikle gerekli canlı gümüş alabiliorsanız o bölgede zeminin taşlık oldğu bi set var o kısımda kıyıdan 10 metre ilerki ksıımlarda büyük trofeler alabilirsiniz ama hafta içi kalabalık olmayan bi zamanda gitmenizi tavsiye ederim ben en son eylül ayında 3 arkadaşımla gittim toplam 24 turna aldk hepside 45 cm üzeri ama ufak turnada çok ona göre sasi boyu ve rapalanızın büyük olmasında fayda var
eeeeeeeeeeeee oraya en son gittim kimse gitmesin ağaçyokyandım at çek beni öldüldü 3 tane yakaladık beyaz şasi ile