çanıllı,kurtboğazı ve kirmir çayı arasından bu sıralar hangisine gidersem daha verimli olur?ve bi kaç malzeme almam gerekiyor ankara da nerelerden alabilirim uygun fiyata?Daha önce kızılay'dan alıyordum ama çok pahalı satıyor,sonra ulustan aldım ama orada biraz uzak kalıyor bana maltepe pazarındaki nasıl fiyat ve çeşitlilik açısından yardımcı olursanız sevinirim
arkadaş fiyatları bilmem ama ... çanılı ve kurt bogazı için, hafta sonu gidecekse birazda acemilik varsa, acemi şansına kalabalıkda pek bir şey yapamassın diye duşunuyorum. tabi acemi şansı olabılır. o ayrı. kurt bogazın da yer bilmen önemli. ... aklında bulunsun. hafta içi gideceksen biraz caba ile mutlak birşeyler alırsın. canılıda. kefal severım dersen kıymır iyidir. elinde olta gezerek sesiz bir şekılde avlanır san, zevk verir. gercı suyun akıntısı onemli, rengı de ... kabaca böyle... daha net bir soru olsa cevap farklı olurdu ama biraz karamsar olunca cevapta uzar gider... her şekılde keyıflı olması dıleyı ile rasgele
saol o zaman haftaici gitmeye calisirim gecen sene canilliya gitmistik dayimlarla balik vurmayinca kirmir e gectik orada bi kac bekir tutmustum artik oyle yaparim olmadi
çanıllı için bir şey diyemiycem ama kurtboğazı gibi büyük barajlar için erken olduğunu düşünüyorum, sular yüksek ve ısınmadı. Tabii bu bnm düşüncem. Av bayii olarakda reklam yapmıyım ama dikmenden alabilirsin. Benim alışveriş yaptığım yer ve çok memnunum. aradığın her şey orada mevcut adını ve adresini istersen özelden mesaj atabilirim..
Arkadaşların dediği gibi Selim kardeşim, Turna için diyorsan büyük barajlar ve akarsularda sular yüksek ve ısısı düşük olduğu için daha ufak göllerde şansın olabilir.... Rastgele
Cevaplariniz icin cok saolun o zaman canilliyi tercih ederim buyuk ihtimal.dikmen bana biraz uzak kaliyor artik maltepe pazarin deniyicem.aslinda kirmir i dusunmustum ama dediginiz gibi sular yuksek olabilir
Ben dün Kurtboğazı'ndaydım. Hiç balık yakalayamadım. Bolca levrek çıkıyor. 1 kişi de turna yakalamış, benim bildiğim bu. Onun da bir yeri var, ben geçen sene o bölgeden almıştım, dün de o bölgeden aldılar yine turnayı. Ancak yazmayla anlatılacak yer değil, göstermek lazım . Yani Kurtboğazı'nda durum böyle, Çanıllı'yı bilmiyorum ama ben bu iki seçenek arasında kalsam Çanıllı'yı tercih ederdim. Tabi bunları turna için diyorum, levrek de olur dersen levreği solucan ile bolca yakalayabilirsin Kurtboğazı'nda. Dip oltası kurup atarsın, bolca levrek alırsın. Sabah hava çok soğuktu, 12 dereceden 5 dereceye düştü birden bire. Üstünüzü iyi giyinin yani .
Yarin sabahtan canilliya gidicem insallah guzel bir raporla donerim bana son olarak tavsiyeleriniz nelerdiryer konusunda veya baska?
tavsiye yok bol şansa ihtiyacın olacak eskisi gibi kolay av & avlak kalmamaya başlıyor kanaatimce herkes balıkçılığa hevesleniyor son yıllarda