sevgili av tutkunları uzunbı aradan sonra inşallah sezonun açılısını yapmak için ava gidecem.ama avlaklardn uzun sure ayrı kaldıgım ıcın bır karar veremedım.bu ara çanıllımı yoksa köprüköy civarımı daha verimli oldugunu araştırmakdayım.yakın zamanda bu bölgelerde avlanan dostların önerilerini beklemekdeyim.yardımcı olursanız sevınırım.
iki hafta önce gitmiştim su çok fazla kıyıdan çalıştım ama pek gelen olmadı yinede şansını dene istersen köprüköy yolu bozuk olduğu için 1 seneyi geçti gitmedim hiç köprüköy daha iyi av verir diye tahmin ediyorum
gectıgımız hafta sonu tercıhımı canıllıdan yana kullandım. 42 lik bir turna aldım.dıger balıkcılarda da tek tuk vardı turna.koprukoye hıc gıtmedım.ama verımlı oldugunu duyuyorum hafta sonuda inş oraya gıtmeyı dusunuyorum.yollar bozuk derken golbası bala ıstıkametınde yollarmı bozuk.zorlanırmıyım sızce ferhat bey.
o bölgede çok yavaş ilerleyen duble yol çalışması vardı dediğim gibi 1-2 yıldır gitmiyorum tam malumatım yok ama bozuk bölgeler baya bozuktu
benden sana tavsiye çanıllıya gitme oraya çok ağ atıyorlar ve barajın kıyı tarafında turna cıkacak yerleri çok otluk attıgın malzeme cok takar ( remıxon av )