sorduğunuz soru çanıllıda turna varmı ise ? cevap 2 ay önce vardı. eğer sorduğunuz soru çanıllıda turna avı yapılabilirmi ? ise cevap şu aralar mümkün değil. cumartesi akşamdan pazar sabaha kadar bir tane bile vuruş olmadı . denemediğim şey kalmadı (bir tek kendimi takmadım) olmadı. çevredekilerde aynı şeyleri söylüyor : 3-4 haftadır iki turnayı yan yana görmedik diyorlar. ancak kadife çıkıyor sanırım suyun çok sıcak oluşu balığı derinlere çekmiş. su seviyesi geçen seneye göre çok iyi ancak balık yok..
çanıllıda barajın kapaklarının olduğu bölge iyiydi ama şimdi bilmiyorum nasıldır.ankarada çanıllı değilse iyi av verecek (turna) neresi var son durum nedir bilen var mı?
Çanıllı Çanıllıya 26.06.2011 tarihinde gittim.Çanıllı da turna hiç kalmamış bizde eve elimiz boş döndük.Kimse Çanıllıya gitmesin orada hiç turna kalmamış
ahamet kardeşı bayadır geznıyorum senın gıbı açık yazan olmadı sapaolasın bende kurtbogazına gıdıcem inllh , durumu yazıcam boyut cm ve yem . inllh tutuarsakk resımde atarım
Geçenhafta içinde iznimden dolayı gitmiştim çanıllıya, elektrik motorlu botumla sabah 8 den akşam 6 ya kadar barajı neredeyse iki kez kıyıdan turladım ama tek bir vuruş dahi yoktu. Gerçi sögüt ağaçlarının orada gölgeli yerlerde var ama oralara da olta atmak mesele ot felan var. Kısaca ahmet kardeşin dediği gibi çanıllıya gitme derim ben de.
arkadaşlar saolun Beyler eger kısmet olursa bu hafta ıcınde kurtbogazına gıdıcem sıze durumu ılk agızdan fotolarda anlatıcam bıglıerınız ııcn sağolun canılıyı sıldım şımdıden ,eger sızde krutbogazı hakkında bılgı ednırsenız yazın özelden yada burdan şımdıden saygılar
Çanıllı bitik yada bize denk gelmiyor ikidir boş dönüyoz fakat bir bilgi geldi bu aralar göllere ağ atanlar çoğalmış gördüğümüzde müdahale etmeyelim sadece jandarma yı arasak yeterli olur kanısındayım.