Çanıllıda son durum nedir ?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında serguzest tarafından paylaşıldı.

1. serguzest

serguzest

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    2,5 kg turna
    Arkadaşlar mrb turna sezonu açıldı malum son zamanlarda hava yağışlı olunca henüz gitmek nasip olmadı, geçen sene çanıllı boş çevirmemişti, sezon açıldı gidenler oldumu acaba, son durum nedir, su seviyesi ne alemde, geçen sene ada tarafına giden köprü tarafı üzerinden geçişleri engellemişlerdi acaba hala öylemi yoksa geçişler serbestmi ?, Herkese bol şanslar iyi avlar, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme: 5 Nisan 2008
  2. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Henüz işlerden dolayı Turnaya gitmek bizede nasip olmadı Fatih ama gidenlerden duyduğuma göre Çanılıda canlıyla güzel balık almışlar

3. serguzest

serguzest

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    2,5 kg turna
    Sagolasın Barış cevabın için şu aralar sahte ile turna avlamak biraz zor olur. Dediğin gibi canlı yem kullanmak lazım ama bir türlü sevemedim bir yerde sabit durma işini, o nedenle canlı yem pek kullanmıyorum. Gezerek sahte yem ile avlanmak bana daha cazip ve eğlenceli geliyor.

4. serguzest

serguzest

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    2,5 kg turna
    13.04.2008 de yani dün dayanamadık Çanıllıya gittik arkadaşlarla, pazar günü olması dolayısı ile göl baya kalabalıktı, her taraf olta olmasına rağmen pek balık yakalayabilen yoktu, canlı yem kullananlar bile yakalayamamışlardı. Çanıllıda durum pek iyi değil anlaşılan. Bende 20-25 cm lik bir turna yavrusu yakaladım tabi aynen suya iade ettim. Yanımda 7-8 tane şamandıralı olta ile canlı yem ile 2 tane gözümün önünde benim yakalıdığımın biraz daha büyüğü ama yine kesinlikle 40 cm den küçük balıkları yakaladılar Fakat geri suya bırakmadılar bu adamlara baksan her şeyleri tas tamam yani balık tutma işini iyi biliyorlar ve anlaşılan uzun zamandırda bu işi yapıyorlar ama hala amatör avcılığın ahlakını öğrenememişler. Bunlar gibiler oldukça biz daha çok eli boş döneriz..