BU HARIKA RESİMLERİ GORMEYE NE DERSINIZ BENIM BILE ESKIYE GIDESIN GELDI BIRAN BIRDE SIZ GOZ ATIN BAKALIM.. GALATA KÖPRÜSÜ 1930 HALİÇ 1940 KAĞITHANE 1920 BEYOĞLU 1930 DOLMABAHÇE EDİRNEKAPI GALATA KÖPRÜSÜ GALATA KULESİ 1920 SARAYBURNU 1880 SİRKECİ
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa ben buralarda o zamanlar yaşamıştım. Paylaşım için teşekkürler güzel bir nostalji oldu.
BURDAN DEVAM.. AKSARAY BOĞAZ 1870 BÜYÜKADA İSKELE GALATA KÖPRÜSÜ 2 LALELİ NİŞANTAŞI KAVŞAĞI 1919 SAMATYA TAKSİM MEYDANI TOPKAPI TÜRK KAHVESİ 1920
Umarım sıradaki gelsin derken bunu kast edmişsindir Sevil abla.. Devam EMİNÖNÜ BOĞAZİÇİ,BEBEK İSTİKLAL CADDESİ 1925 TOPHANE 1903 GALATA KULESİ 1925 İSTANBUL 1920 KARAKÖY TAKSİM SULAR İDARESİ 1920 UNKAPANI UNKAPANI 2
Resimlerin her biri bir diğerinden güzel, ama mutlu olamadım ne yazık ki ... Neden mi ? Çünkü el birliği ile bu güzellikleri yok ettik, şimdi nerede bakir bir yer bulsak aynı işlemi uygulamaya devam ediyoruz. İleride oraların da resimleri ile mutlu olmaya çalışacağız...
çok güzel resimler..Birden 10 sene öncesinde istanbulda radyoda eski İstanbulu sanat müziğinin seçkin parçaları eşliğinde anlattığım günleri hatırladım.. Emeğine sağlık.Çok tesekkürler..