herkese hayırlı akşamlar bu gece yine uyku tutmadı saat sabah dörtte balığa çıkma kararı aldım,takımları hazırladım hemen ve kendimi köprüye attım,bugün balık seyrekti gerçekten,bu seferki yaptığım takım çok zahmetli ve çok inceydi gerçekten köstek 0.8mm beden 10mmydi,pek balık yoktu zaten,iyi ki ince yapmışım ve bir buçuk kilo civarında sardalya aldım
gece 4 te ben sivri sineklerle kapışırken sen balığa çıkmışsın ) tebrikler kardeşim, keşke zaman olsa da bende çıksam yılbaşından bugüne sadece 2 defa çıkabildim
tebrik ederim.. ben dün akşam saat 6-8 arası iki tane istavritten başka bişey alamadım, onları da azad ettim, kimse de alamadı zaten, karaköyde de balıkçılar sadece güneşleniyordu Bu arada sardalya o kadar ince takıma neler yapar düşünemiyorum bile
batuhan tebrikler, sardalye tutması çok zevkli bir balık, onun yaşattığı heycanı düşünemiyorum. sürekli hareket halinde
Tebrikler Batuhan.0.08-0.012 ince çapariyle 1,5 kilo balık aldıysan balık bayağı seyrek sayılırmış.Afiyet olsun :thumb:
teşekkür ederim abi,evet balık seyrekti gerçekten,hele bu sabah tam bir işkenceydi,o kadarcık ince takımla suyun her karışını taradım ama nafile teşekkür ederim abi,evet çok zevkli gerçekten de ,sürekli hareket halinde olmasının kötü bir yanı var,o da şu kancadan çabuk çıkıyor,çok fena sinir bozuyor teşekkür ederim abi,seni de tebrik ederim yine de iyi aslında,bugün balık tutmak tam bir işkenceydi,geçen ki avımda yine aynı incelikte takım kullandım,balığı çekerken takım ortadan ikiye patladı teşekkür ederim abi,öğrenci olmanın faydası işte ,inşallah en yakın zamanda balığa çıkabilrsin abi
şu sardalyaları bırakın artııııık gelsin şunlar boğazın içine karadenize doğruda son grub dişlileri kandıralım bu arada tebrikler daha iyi avlar dilerim
Batuhan tebrikler kardeşim, zorda olsa o incelikte takımla çalışıp sardalyaları indirmişsin kovana dahada güzelleri rastgelsin...
Bu akşam katlı otoparkın ordaydım 1 kilo balığı zor çektim. Oranın müdavimlerinden olan Osman dede bu hafta hiç yapmadığını söyledi Eylüle kadar sabretceğiz Berkan abi