çankirili Yarenleden Destek Bekliyorum.

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında bekir arslan tarafından paylaşıldı.

1. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    Merhaba yarenler. gününüz aydın avınız bereketli neşeniz bol olsun.sevgili hemşerilerim sizden ricam, ben taşkaracalar köyündenim. çankırıda birçok yere gittim avlanmak için. sizden ricam alpsarı göleti hakkında ve maruf göleti hakkında özelden bilgi almak sadece ne tür balıklar var bilmek istiyorum kısmetse yakında gideceğim. bu arada istanbulda ikamet ediyorum. bende size istanbul ve çankırının diğer yerleri hakkında bilgi verebilirim. avlak konusunda istanbulda gitmediğim yer kalmamıştır nerdeyse.

2. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

bekir abi ben çankırıda oturuyorum apsarı göletine 3-4 kere gittim aksama kadar oyalansan belki 1 balık falan çekersin gölette balık popülasyonu çok az sazan çıkıyo genelde baska balık türünden çeken görmedim benim düşüncelerim böyle.

3. ılgaz18

ılgaz18 Arif ALTINYOLLAR

Bekir kardeşim maruf göletindede sazan mevcut ama malesef boy limitlerin bulman biraz zor balıkta çok değil...

4. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    arkadaşlar sağolun apsarı göletinde yayın varmış diye duydum amacım o yönde idi, maruftada sadece sazan varsa ve dediğiniz gibiyse gitmeye gerek yok.ılgazlı hemşerim bikaçyıl önce ılgazdan 7.8 kg lik sazanlar aldım fakat şimdi o yer tamamen yasak kültür bakanlığına bağlamışlar. demekki yine bizim yayla gölünde avlanacağım, geçen sene güldürcek barajına gittim gölde baştan sona ağlar vardı sazan alamadım fakat çok miktarda tatlı su kefali var.tekrar teşekkür ederim.yolumuz birgün kesişirse allah nasip ederse beraberde av yapabiliriz. ukalalık saymazsanız sazan konusunda gayet iyi sayılırım. yem yapımı olta sistemi gibi 15 senedir bu hastalıktan kurtulamadım.