Tarih : 12.06.2010 Takım : Bırakma Takımı (Elde Tutarak !!!) Yem : Gamit & Teke Herkese bol keyifli,güzel avlar dilerim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
cem tebrikler...acaba bu avın hikayesi nasıldı...ve bir de merak ettiğim şu...bu balıkları karşıyaka civarındamı yakalıyorsun...
Tebrikler iyi iş Benim yakaldığım levrek ten de böyle bir yavru çıkmıştı temizlerkenNe aç gözlüymüş doymamış bide sahteye atlamış Yarın bende gideceğim balığa umarım boş dönmem Tekrar tebrikler
tebrikler tebrikler tebrikler arkadaşım gerçekten çok güzel balık oldukça sabırla beklediğini düşünüyor ve bir kez daha tebrikler ediyorum
Valla Cem kardeş ne denirki sen herşeyi fotoğrafta söylemişsin zaten ama bir rapor eksik en azından kullandığın bırakma takımı hakkında bilgi verebilirsin.Afiyet olsun daha irilerine rastgele.
Muharrem, tuttuğun levrekleri temizlerken, her zaman ne yediklerini kontrol et, bunlar kullanacağın sahteler konusunda sana fikir verecektir.
Tamam abi tavsiyen için teşekkür ederim. Bu arada geçmiş olsun.Yeni okudum abi turgay abilerin açtığı konuda değinmişşin rahatsızlığını.Mühim birşey yok değilmi......
Tebrikler çok güzel bi balık kim bilir ne kadar lezzetliydi afiyet olsun artık darısı başımıza. saygılar..