Çanta önerisi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında nester tarafından paylaşıldı.

1. nester

nester Ersin

merhabalar.amatör avcılar için kısır bir dönemdeyiz malum.böyle zamanlarda sezon için hazırlık yapmakta fayda var.geçen bison çanta aldım ama çok küçük geldi oyüzden tekrar çanta arayışına geçtim kıyı avlarınızda kullandığınız çantalar nelerdir.(sırt çantası vs).plano ve daiwa nın çok güzel çantaları var ama stoklarda bitmiş.kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim.birde balıkçı plastik çantalar var 2-3 rafı olan.onlar da stoklarda yok.(plano-flambeau).kullanan arkadaşların yorumlarını öğrenmek isterim.gerekirse ebay yada amazondan da bakabilirim.yorumlar için şimdiden teşekkürler.(aşağıda arayıp bulamadığım kutunun resimini koyuyorum)

Ekli Dosyalar:

2. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    BOŞVER

BİR SIRT ÇANTASI BAK..ZEMİNİ SAĞLAM VE BOL CEPLİ...HER YERE ARABAYLA GİDEMEZSİN ....BOL CEPLİOLMASI ÖNEMLİ..GERİSİNİ SANA TECRÜBELERİN ÖĞRETİR ZATEN...RASTGELE....

3. nester

nester Ersin

haklısın ama bana daha spesifik bilgiler lazım.marka model.mesela şu iki çanta fena değil gibi.acaba kullanan var mı?

Ekli Dosyalar:

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
  5. sancak114

sancak114 Atilla KORKMAZ

Favori Kamış:
    Okuma SalinaIII - Shimano Scimatar
    Favori Makine:
    Okuma SalinaIII16000 - Shimano Stradic 3000SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 6350gr sene2002 :)
    kıyıdan spin için en iyisi standart bir sırt çantası içine bolca sahte kutusu.tekneden avlanırken sert plasstik çift taraflı açılan çantalardan kullanıyorum.

6. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Ersin tavsiyem sırt çantalarından al.Ben öyle yaptım zamanında 50tl vermiştim 1 ana 3 ara göze var yağmur işlemiyo gayet kullanışlı.motosikletimin 52kt topcase i var koyuyorum içine kamış çantasını çapraz asıyorum basıp gidiyorum. tavsiye ederim.örnek

http://www.donemsaraciyetekstil.com/urun/sirt-cantasi-1750

7. nester

nester Ersin

yorumlar için sağolun hepsini bir inceliycem.bir sorum daha var bu sırt çantalarına ;yanımızda yedek getirdiğimiz kamış+makineyi asabilceğimiz bir aparat yada kemer nebilim cırtcırt benzeri bişe varmıdır.harici satılan?