İyi Günler.. Dün bir arkadaşımın vesilesiyle çapari köstekleri yapmaya başladım. Kullandığım malzemeler: 0,16 misina, 11 numara iğne, beyaz organze kurdele Sizce başlangıç için nasıl?
Bence güzel görünüyorlar uzaktan. Ama beyaz kurdele biraz fazla mı olmuş acaba?..Test edilince daha da iyi olacaklardır..Rastgele
Doğukan 0.16 köstek için biraz kalın olmuş 0.10 kullanabilirsin yada 0.12 beden içinde 0.22 yada 0.25 olabilir kolay gelsin.
Doğukan gayet güzel olmuş ama düğümün altındaki saçakları kesmessen gam yapabiliyor misina onları kes daha iyi sonuç alırsın
Bravo doğukan. Güzel olmuş. Kendi ürettiğin malzemeyle avlanmak keyifli olacak. Zaman içinde çeşitleri artırarak tecrübe edinirsin. Ben olsam, yapmak istediğim takımlardan birer tane örnek satınalırım. Onlar senin için kalıp veya master olur. Üretime devam.
Cevaplarınız için teşekkürler.. Bu misinayı önerdiler Recep Abi. Beden içinde 0,20 misina tavsiye etti bir abi ve kösteklerimi bedene dizdim hiçte fena olmadı ama bir iki düzenleme yapmam gerekiyor.