selamunaleyküm kardeşlerim....çapari yapımında kullanılacak organze,naylon ip,sim,tüy vs... için internet üzerinden alışveriş yapabileceğim site tavsiyelerinize ihtiyacım var.
aleykümselam, internetten değil de zamanın uygunsa karaköy spot balığa bi uğra bence, dediğin türde çok çeşitli malzemeler mevcut.. Hazır takım alırım dersen de tek adres; emrefishing
spot balıkçılığın internet sitesinde pek çeşit göremedim galiba dediğin gibi gidip yerinde görmek lazım
normalde perşembe günü gidecektim ozaman kadar kendi çaparimi yaparım diyordum ama arkadaşlar bu gece gidip sabahlayalım dedi yine köprüdeki satıcaları zengin edecez
Özkan bey aradığınız türde malzemeleri genelde malzemeciler internet sitelerine pek koymazlar... Bu nedenle en iyisi balık avı malzemecilerine uğrayıp aradığınız malzemeleri direkt yerinde görerek alım yapmanız olacaktır.. hemen her balık malzemesi dükkanında çapari yapımında kullanılabilecek envayi çeşit floş ip, organze, sim...vs bulunmaktadır... Aradığınız renk tonlarında ip, organze kurdele veya sim bulamazszanız malzemecide, tuhafiyelerede göz atabilirsiniz
evet ersin kardeşim dediğin gibi yapmak lazım ama gel görki hava sıcak olunca insana yola gitmek biraz zor geliyor işin kolayına kaçalım dedik ama olmadı
En yakın tuhafiyeci iyi bir öneri olacaktır sanıyorum. Ama karaköy'e kadar gidiyorsanız, bir nefes Tahtakale'ye çıkn derim. Sim, ip vs. hepsinin membaı orası.
Kimse yanlış anlamasın Okyanus balıkçılığın üzerine çapari malzemesi satan yer tanımam dün keşfettim adamların işi gücü ÇAPARİ... Sevgi ve sağlıcakla kalın
Eskidendi desem O zamanlar istediğimiz çeşitleri bulabiliyorduk şimdi ise birkaç dükkan hariç bulmak zor hep çakmalar yada piyasada kar yapılan ürünler mevcut. Geçenlerde çizmelinin ipini almaya gittim görünüşte herşey aynı gibi gözüksede ip sıradan bir ip, bendeki eski ürünü çatır çatır balık alırken yeni aldığım hep bedene sardığı gibi balıkta almıyor...