arkadalar çoğumuz sanıyorum hazır köstek alıp evde bedene bağlıyor tabi tecrübeli abilerimiz köstekleride kendileri yapıyorlardır ama bennim merak ettiğim konu şu tamam biz hazır kösteği bağlıyoruz ama bu çaparileri bağlarken beden boyları yada iğne bağlantı kısımlarına kırmızı yada farklı renklerde oje yada boyalar kullanarak çaparilerimizi kalitelediriyorlar yada daha başka kullana bileceğimiz yardımcı bilgilere sahipseniz bizimle paylaşırmısınız tamam kamış makine önemli ama çaparimiz dırt ise hiç bir anlamı kalmıyor sanıyorum
çapariyi terten bedene bağlama yöntemi varmış bende onu yapamıyorum. j-knot attımmı hep dolanıyor ve dönüyor
piyasada en küçük boyda klipsli ve klipsiz fırdöndü ve t fırdöndü var beden olarak 35-40 lık misinaya bu sistemi yapıp kullanacagın çaparı misinalarının ucunada yine aynı sistemi yap tak çıkar şeklinde bir sistem bu çaparilerin hem karışmaz hem istedigin sıralamada baglarsın hemde çapari çeşitliligin artar server nedeni ile resim şuan için yükleyemiyorum özelden görüşüp mail adresine yollarım saygılarımla
hasan kösteklerede fırdöndü bağlıcaz yanlış anlamadıysam kullanışlı bir çapari şekli gerçekten ama benin şahsi görüşü kaba olupta balığı kaçırmazmı acaba fotoyu atarsan iyi olur teşekkürler
çaparinin iğnedeki düğüm yerini bağladıktan sonra boyuyorsanız; Flormar marka ojenin 321 kodlu kırmızı rengi var.. Misinada da çok güzel duruyor, tavsiye ederim.. (ince çaparide oje fırçasını keserek kullanırsanız boyanın tüye bulaşması nispeten azalır) Ya da hazır ucu boyalı kösteklerden alabilirsiniz.. Üsküdar'daki Okyanus Balıkçılık ve Cengiz Balıkçılık'taki hazır köstekler sağlamlık açısından gayet iyi.. Fakat Okyanus'un boya işçiliği biraz daha temiz, düğümü atınca daha ince duruyor..
Bu Kösteklerde benden en sonunda makina aldım köstek resmi çekicem diye buna herhalde hastalık derler artık