çapari ve örgü misina!!

Konu, 'Misinalar' kısmında apo_1905 tarafından paylaşıldı.

1. apo_1905

apo_1905 apo

ustalar formu araştırdım biraz kafama birşey takıldı bunu size sormak istedim düşündüğüm sizce saçmamı veya bir sakıncası varmı istavrit için çapari yapmayı düşünüyorum ama uzak atışlarda kullanmak için tabi sorun olan çaparide ne kadar ince misina kullanırsanız o kadar iyi fakat uzak atışlardada çok ince misina kullanamıyorsunuz misina kopuyor bu yüzden bende köstekleri bağladığımız kısma mesela normal misinada 0,12 misina ile köstek hazırlayıp onu 0,2 kalınlığında bir örgü(ip) misinaya bağlasak bunun bir sakıncası olurmu bilgiğim kadarıyla örgü misinalar çok dayanıklı oluyor bu şekilde istediğim kadar abanabilirim ve takımın kopma riski aza düşer sizce saçmamı yoksa mantıklımı..makineye sarılı olan misinam örgü olmıcak ama..

2. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Merhaba,
    Örgü'den beden olmaz. Kabak gibi görünür suyun içinde balık alınmaz, Size stren marka misina öneririm biraz pahalıdır ama denediklerim arasında beni tek üzmeyeni, çapari misinadan yapılmalıdır. Kolay gelsin..

3. balikoltasi

balikoltasi Birol

En kalın misina bile en ince örgüden iyidir.
    Örgüden beden olmaz. Ayrıca makineye misina sarıp takım bedenini örgü yaparsan sürekli makineden misina kaybedersin dibe takılınca en sonunda makinede misina kalmaz:D

4. apo_1905

apo_1905 apo

verdiğiniz bilgiler için t.ederim anladığım kadarıyla örgü misina çok belli olan bir misina tipi. peki size bir sorum daha olucak formda genelde 0,20 le 0,25 arasında kullanın diyor bedendeki misinayı 0,25 bedenle 150 gr. kurşuna kadar atılabilirmi veya 100 gr kurşun daha kalın kullansak bedeb misinayı ne gibi sakıncası olur verim baya düşermi..

5. apo_1905

apo_1905 apo

desenize takım gitmesin derken bütün takımı kaybedicez :) :) en iyisi normal misinadan yapmak çapariyi..