çapari yapacak arkadaşların dikkatine süper sim çeşitleri buldum firmanın yeri bursada 1 gündede yolluyor 320 gr bobin 11 tl yaklaşık 10 renk aldım kullanıyorum çok memnunum adresi veriyorum sanal pazara internet sitesine girin üye olun arama yerine sim iplik yazın renkler geliyor istediğinizi spariş verin çok düzgün insanlar 100/100 tavsiye ederim referans olarak da beni verebilirsiniz saygılarımla
ben bütün renklerden aldım .çapari yaptım denedim hepsi de iş görüyor hatta şimdi balıktan geldim siyah olanı kullanmıştım iyi de balık aldım
Simlere baktımda abi tek renk kategorisinde hepsi güzel görünüyor ama bence pahalı, tuhafiyecilerde ve balık malzemesi dükkanlarında çok daha çeşit ve ucuza sim iplik bulmak ve çok daha farklı renk seçeneklerinde alım yapmak daha mantıklı geliyor bana... Güle güle kullan Onnik abi, bol avlar...
Gel pendiğe Vural abi götüreyim hertürlü sim organze floş iplik tedarik edebiliriz sıkıntı yok yani... :thumb:
yanlız atladığın bir şey var tuhafiyeciden aldığım makaralar 10 gr civarı bunlar 320 gr çünkü çok hafif bir malzeme çok kullanıyor olsan bu daha ucuza geliyor.bir de renkleri muhteşem 3-4 renk spariş verirsen kutudan süpriz çıkıyor
Sadece arama yapmak için üye olunmasına gerek yok, simlere bakmak için üye olmadan da arama yapabilirsiniz, beğenir ve sipariş vermek isterseniz o zaman üye olunabilir. Bu arada simler fena görünmüyor ancak, benzer ürünler bir çok yerde mevcut, söylenildiği gibi gramaj farkı yüzünden fiyatı daha uygun olabilir, pek fazla çapari yapmayan birisinin uzun süre ihtiyacını görür sanırım.
Onnik abi gramaja göre dediğin doğru ancak o tuhafiyecilerden alınan 10-15 gr'lık makara simlerle bile binlerce çapari yaparsın zaten, kısa vade de tanesine en aşağı 11tl verip 320 gr'lık birkaç renk düz sim makarası alıp sadece o renklere bağlı kalacağına, o 320 gr'lık sim makaralarının birtanesine verilecek 11 tl ile en aşağı 11 adet düz ve damla olmak üzere farklı farklı renklerde sim alıp yine binlerce farklı kombinasyonlarda çapari kösteği yapmak bana göre çok daha mantıklı... Ayrıca takım çantanızda doğru renklerden ne kadar fazla çapari çeşidiniz olursa o kadar balık tutma şansınız artar...:thumb: Fakat çapari üretimini ticari amaçlı olarakta yapıp satıyorsanız o zaman belli renklerdeki bu simlerden bu kadar fazla alabilirsiniz.. Bu durumda uzun vade de üretici şahıs için daha karlı, daha mantıklı ve dolayısıyla daha faydalı olur... Bir nevi ufak çaplı toptan sermaye alımı gibi bişey olur diye düşünüyorum.. Her neyse abim, güle güle kullan bu güzel simlerini inşallah bol avların olur..:thumb: Selamlar...
beni yanlış anlamayın firmayı tanımam . memnun kalmamın sebedi çok hızlı yollaması malın çok kaliteli olması benim hiçbir menfaatim yok bilginiz olsun
Onnik bey tekrar merhaba, Yanlış anlamanızı istemem, hakkınızda böyle bir düşüncem olmadığını bilmenizi isterim. Kimsenin de olduğunu sanmıyorum. Mesajımda sadece simleri incelemek için üyeliğe gerek olmadığını belirtmek istedim, ki üye olmadan görülemeyeceği düşünülüp üye olmak için uğraşılmasın. Siz kullandığınız ve beğendiğiniz bir malzemeyi bizlerle paylaşmak istemişsiniz, bence bunda hiçbir sorun yok. Paylaşım için teşekkürler.
Niye yanlış anlayalım abi sen memnun kalmışsın ürünüde beğenip paylaşmışsın çapari kösteği yapanlara faydası olur diye... illaki faydalı bir paylaşım bu da ki mutlaka bu gramaja bu fiyattaki simlerin kendileri icin daha avantajlı olacağı birileri çıkar bu paylaşımdanda çok güzel yararlanır...