captain iğne

Konu, 'İğneler' kısmında experienced tarafından paylaşıldı.

1. experienced

experienced Mert

arkadaşlar captain marka iğne kullanan varmı acaba aranızda
    ben bugün 2 paket aldım 100'lü
    5 numara siyah çapraz
    8 numara beyaz düz

olmak üzere toplam 3,75 lira verdim
    bu kadar ucuz olması korkutucu aslında biraz esnek gibi geldi elime ama bilemiyorum deneyip görücez.
    çok bişey kaybetmem sonunda diye düşünüyorum daha önce tecrübe edeniniz oldumu acaba.
    kore malıymış bu arada üstünde öyle yazıyor

2. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Siyahlar paslanıyor, zaten başka markalar da paslanıyor, beyazlar iyi, fiyatı da fıstık, ben de alacağım, nereden aldın? :p

3. experienced

experienced Mert

bostancı ender balık malzemeleri diye biryer var
    hafifçe tarif edeyim olmazsa google maps den krokide koyarım siteye
    bostancı ptt den bağdat caddesine çıkmak için caminin yanından devam ediyorsunuz 4 yol geliyor önünüze,sola dönerseniz bağdat caddesi ( tren yolunun üstünden geçen köprü ) siz karşıya geçiyorsunuz solda göreceksiniz.ilk binanın alt katı yoldan birkaç basamakla iniliyor.Yanlız ölden sonra saat 2-3 arası açıyor amcamız ona göre gitmenizi öneririm.baya çeşitmi malzemeye sahip bunların içinde raglou,yozuri,rapala vs. dahil zaten malzemelerin büyük bir kısmını kısıktan alıyor sanıyorum kendisi
    oskar misine almak isteyen olursa her aksiyonda mevcut
    Reis Bey,ortalama veya iyi denebilcek bir seçimmi yapmış oluyorum ben bu durumda :) en azından acemi biri olarak.
    Teşekkürler

4. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Paslanmayan lazer kesim ve hesaplı iğne istiyorsanız SASAME iğneleri tavsiye ederim.Mükemmel avcı iğneler sürekli mercan avında kullanırım.Bilgilerinize.Rasgele...