çarşaf gibi denizde av

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kayral tarafından paylaşıldı.

1. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Geçen haftasonu aile ziyareti için Balıkesire gittiğimden balığa çıkamamıştım.Acısını çıkarmak için balığa akşamdan çıkıp sabahlamaya karar verdik.gece 11 gibi oltaları salladık.Hava soğuk ve ara ara rüzgarlı ama deniz çarşaf gibi...2 saat boyunca oltalarda tık yok. belli oldu balık yapmayacak, saati 6 ya kurup arabada yattık.

yem:sardalya,madya,sülünez

sabah suyuna yakın 1 ahtapot haricinde tık yok.(suya geri iade edildi)

sabah suyunda gelen vatoz (suya iade)

Hedef balık çupra/mırmır harici ne varsa (hanos,dragonya,lapin) oltaya geldi :)
    Günün süprizi dip takımına gelen toraman sarpa oldu,normalde mart -nisan gibi bu kadar farklı çeşit balık bir arada oluyordu,ilginçbir av oldu .sargoz,ahtapot,vatoz uzaktan sardalya ile diğerleri yakından sülünezle yakalandı.

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Tebrikler,sarpa trofe sayılır.İkinci fotodaki balık keler balığına benziyor.

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrikler gönlünüzden gecen balıkları yakalamanızı dilerim rast gele

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    zargana topu ve yemlemenin hikmetleri üzerine bolca tefekkür etmek gereğini gösteren bir durum.

5. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Teşekkürler.Sarpa dediğiniz gibi trofe sayılır ben daha büyüğünü pazarda/markette görmedim.Ben dahil gören herkes şaşırdı :) Resimdeki keler balığını andırsada vatoz balığı.Nadiren kalkan denk gelsede keler balığını buralarda hiç görmedim.Daha büyükleri size gelsin
    Teşekkür ederim Sabri Bey, sizinde gönlünüze göre olsun.Keyifli avlar dilerim
    yılın 12 ayı takımlarımı çupra/mırmıra göre hazırlarım, onlarda piyasada yoktu. orta/üst su (melanur hariç)balığına göre olta atmak bana tat vermiyor.İlginize teşekkür ederim.