Geçen haftasonu aile ziyareti için Balıkesire gittiğimden balığa çıkamamıştım.Acısını çıkarmak için balığa akşamdan çıkıp sabahlamaya karar verdik.gece 11 gibi oltaları salladık.Hava soğuk ve ara ara rüzgarlı ama deniz çarşaf gibi...2 saat boyunca oltalarda tık yok. belli oldu balık yapmayacak, saati 6 ya kurup arabada yattık. yem:sardalya,madya,sülünez sabah suyuna yakın 1 ahtapot haricinde tık yok.(suya geri iade edildi) sabah suyunda gelen vatoz (suya iade) Hedef balık çupra/mırmır harici ne varsa (hanos,dragonya,lapin) oltaya geldi Günün süprizi dip takımına gelen toraman sarpa oldu,normalde mart -nisan gibi bu kadar farklı çeşit balık bir arada oluyordu,ilginçbir av oldu .sargoz,ahtapot,vatoz uzaktan sardalya ile diğerleri yakından sülünezle yakalandı.
Teşekkürler.Sarpa dediğiniz gibi trofe sayılır ben daha büyüğünü pazarda/markette görmedim.Ben dahil gören herkes şaşırdı Resimdeki keler balığını andırsada vatoz balığı.Nadiren kalkan denk gelsede keler balığını buralarda hiç görmedim.Daha büyükleri size gelsin Teşekkür ederim Sabri Bey, sizinde gönlünüze göre olsun.Keyifli avlar dilerim yılın 12 ayı takımlarımı çupra/mırmıra göre hazırlarım, onlarda piyasada yoktu. orta/üst su (melanur hariç)balığına göre olta atmak bana tat vermiyor.İlginize teşekkür ederim.