tekrar merhabalar çarşı bir organizasyon hazırlığına daha başladı tarih 22,11,08 cumartesiövleden sonra 3,30 gibi başlayıp 23,11,08 pazar sabah 11 gibi avı sonlandıracağız bu kes yer Emirgan tokmak burnu SABANCI Müzesinin 200 m ilerisi kullanılacak malzemeler mantarlı çinekop lüfer takımı 130 gr üstü ağırlık muhtelif adetlerde istavrit çaparisi herkes kendi yiyecek içeceklerini getirecek çay ve ateş sorunumuz yoktur NOT GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATILIMCILAR 1 waffen (Aydın usta) 2 Fakir balıkçı (Necmi abi) 3 Dede (Kemal abi ) 4 Keyf&keder (Orhan organizator) 5 Crayzbluee (İbrahim) 6 Barisuzulu (Barış ) 7 Seçkint ( Seçkin ) 8 Yunisef (Yunus) 9 Alper bjk ( Alper) 10 Esabi (Aytekin abi) 11 Korni (Koral ) madem öle gel böyle 12 Yasin (Dedenin arkadaşı) 13 savaş (Dedenin arkadaşı) 14 Miccron (Kerem ) 15 Root (Bahadır )
valla bugün yeni açtım daha bilgisayarı aha dedim org. var yine yazdırayım adımı dedim bi baktım zaten listedeyim. Benden demesi 3 hafta arka arkaya çarşıya takılan. otomatik tüm organizasyonlarda vardır demek
Orhan abi bunu bana yapmayin hatundan ben nasil izin alicam simdi... kahroldum yemin ediyorum su anda... hayattan sogudum... nasil yapsam ne desem ne etsemde kacsam gelsem... sen oraya beni de yaz abi.. ben bi yolunu bulucam anlasilan
valla ben anlamam takladan artık sen taklanı atarsın bir şekilde hanım köylü olmak zor iş adın yazıldı bile
tekrar merhabalar çarşı bir organizasyon hazırlığına daha başladı tarih 22,11,08 cumartesiövleden sonra 3,30 gibi başlayıp 23,11,08 pazar sabah 11 gibi avı sonlandıracağız bu kes yer Emirgan tokmak burnu SABANCI Müzesinin 200 m ilerisi kullanılacak malzemeler mantarlı çinekop lüfer takımı 130 gr üstü ağırlık muhtelif adetlerde istavrit çaparisi herkes kendi yiyecek içeceklerini getirecek çay ve ateş sorunumuz yoktur NOT GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATILIMCILAR 1 waffen (Aydın usta) 2 Fakir balıkçı (Necmi abi) 3 Dede (Kemal abi ) 4 Keyf&keder (Orhan organizator) 5 Crayzbluee (İbrahim) 6 Barisuzulu (Barış ) 7 Seçkint ( Seçkin ) 8 Yunisef (Yunus) 9 Alper bjk ( Alper) 10 Esabi (Aytekin abi) 11 Korni (Koral ) madem öle gel böyle 12 Yasin (Dedenin arkadaşı) 13 savaş (Dedenin arkadaşı) 14 Miccron (Kerem ) 15 Root (Bahadır ) 16 İzzet (İzzet ) 17 İstavrit (Boğaç ) 18 hakan ( Orhan ın arkadaşı )
Gene dostlar arasında güzel muhabbet ve bu kez sağlam bir av olacak inşallah Alper, Kemal abi ve Yunus ev sahiblerimiz Orhan organizatör ve kestanecibaşı Var mı bu alemde Çarşıya karşı (Tabii balıkçılar çarşısısına ) Bu arada sağlam kafiye oldu gibi geldi bana
aynen aydın ustam bizimkide yeter artk diyor büyün gün işte saten seni görüyorum diyor yeter artık hafta sonu balıga gitte kafamı dinleyim diyor tabiki şaka eşlerimiz başımısın üzerinde yerleri var
Eyv abi de Necmi abinin soylediklerine bakilirsa sende bu taklalar konusunda bayaa bi tecrubeliymisin ... Valla ben Necmi abi nin yalancisiyim Yok abi henuz evlenmedim ...Eli kulaginda.. .. Biliyorum simdiden boyle olursa ilerde ne yapican die baslamayin kurban oliim bende bilmiom sonunu
aha 18 kişilik kodroyu kurmuşuz bile 2 hafta sonra kadıköyde bu kodroyla fenerin karşısına biz cıkarız artık kalede ben elimde 3.90 kamış ön libero kemal dede elinde mangal maşası ortasahada bogac agbi vede rakı sofrası amannn deymeyin fenerin haline
ağalar ...ben gelirsem balıkla falan uğraşmam haaa...kadro süper ...alırım koltuğumu muhabbette gelirim ....bir de otopark sorun olur mu ???