yine bir operasyon ile çarşı görevini yerine getirdi yer: herzamanki yer katılımcılar: necmi abi (fakirbalıkcı), barış abi (nbariso), orhan (keyf keder), ibrahim (crazybluee) ve arkadaşı sinan abi, k.barış (barısozulu), onur(jordan) yine akşam üstü toplanıp avlağımıza gittik, orhan ve barış abi erkenden teke süzmeye başlamışlardı o ara necmi abi ve onur çapari ile yaklaşık 3-4 kilo kadar istavriti almışlardı birde ben atıyım dedim her attığımda 8li 9lu çekiyordum, dedim yeter bu kadar saat 8 gibi yemli oltaları suya saldık ben ilk eşkinamı yakaladım 3lü takımda 2 tane birden ama heyecandanmıdır şansızlıklmı balıklardan büyük olan suya düştü (düşen balıkta büyük olur ) k.barış iri iskorpit ve eşkina aldı ilk aldığı eşkina ufaktı aynen suya iade edildi, tabi sonradan birtane daha yakaladı irisinden ben 2 eşkina aldım, onur bir adet ispari aldı, orhanda eşkinasına kavuştu öylece günü bitirdik arkadaşlar eklemeleri yaparlar ben kendi adıma günün hasılatının resimlerini koyuyorum herkese bereketli avlar dilerim
Tebrikler Çarşı ne diyim size İStisna ve müstesnasınız onur ve orki kardeşimin süprizleri var onlar zulada bil ahira çıkaracam Ortaya
necmi abinin hasılatı istavritleri saymıyoruz tabi istaveritler hariç istavritleri ismi lazım deiğl ibrahim ve onura verdi