herkese merhaba ismim burak pıtır foruma bugün üye oldum size geçmişten bir kaç fotoğrafla merhaba demek istedim biz zıpkınla avlanıyoruz eklediğim tüm fotolardaki avlarımız zıpkınla vurulmuştur bu fotoğrafta fuat durmaz arkadaşımın marmarada yaptığı av var kikla ve karagöz bu avda da ispendek kefal kikla karışık aynı mera levrek marmara 2006 aralığı 16 haziran 2006 batı karadeniz kefaller marmara karışık av mırmır karagöz kefal kikla 30 ağustos 2006 zafer bayramı
Hoşgeldiniz.... Kiklaların eti pek makbul değildir. Denk geldiği için mi vurdunuz yoksa etini seviyor musunuz? Bu arada avlarınız güzelmiş...
hoşbulduk. kiklanın etini şahsen ben çok beğeniyorum kızartmasını yapıyorum derisini yüzdükten sonra una bulayıp direk tavaya bira eşliğinde enfes oluyo denizden babam çıksa yerim
Hoşgeldiniz Burak bey. En üstteki fotoğrafta sol elinizdeki karagözü nerede vurdunuz? Sanırım resimlerin hepsi Batı Karadeniz'deki avlarda çekilmemiş. Zira Karadeniz'de karagöz olmaz diye biliyorum.
en üstteki resim tekirdağ da çekildi ama ama karadenizde çok güzel karagözler oluyo geçen sene yine rivada çok güzel bi sürüye denk gelmiştim riva da adanın arkasında 10 metrelerde başlayan bi uçurum var uçurumun ağzında çok karagöz oluyor