cumartesi günü alperrin yakaladığı kofanayı gördükten sonra pazar günü alperi aramamla hareket başladı nasıl hazırlandım ve yola çıktım bilmiyotumboğazdaki avlağa vardığımda dede (kemal abi)hüsam abi erkan alper yunus ünal ve bir arkadaşı sonradan yasin çoktan yerini almıştı oltaları suda idi alper şova devam etti yasin yunus erkan ona eşlik etti usta balıkçılar hüssam abi ben kemal abi çinekopları rüyamızda gördük ünal ve arkadaşıda almadı zannedersem..fakat ben ve beraber geldiğim bir abim özbek iskorpitten bir çorbalık tuttuk yinede uzun bi aradan sonra arkadaşlarımı görmek güzeldi aşahıdaki fotolar çeptelefonu ile çekildiği için fazla net değil idare edin işte.. kullanılan yem fleto istavrit mantarlı dip takımı ve avlak boğaz... alper şov ben ve özbek abinin kovasını şenlendiren yegane balık gururumuz kemal abi paydosta.... bendeniz.
asil sov senin orda olman kardesim nesen hic bitmesin enerjinle bizlere nese saciyordun tesekkurler koralim
teşekkürler..bu arada balık bende yok alper yunus yasin erkan balık aldılar azda olsa 3er 5er alındı bende yarım kova iskorpit alabildim..
Yine güzelsiniz ÇARŞI, tebrikler Koral' ım topla çarşıyı da teknede görüşelim, Orhan' la da üç ayak oynarız yine
o ne anlar abla üç ayaktan.. 2 ye kadar zor sayıyorama kısmet bakarız abla gelmek isterim ben şahsım adıma ama ya kısmet..
Balığı kim tutar.? oltası suda olan tabiki. Güzel avlarınızın devamı dileğiyle arkadaşlar. Aynı yerlerde avlanıyoruz karşılaşabiliriz.