Malum lüfer merhaba demişken malum yerde bu hafta sonu ikinci merhaba orgunu yapacağız katılmak isteyen diğer arkadaşlarımızlada tanışmış bir sohbet etmiş oluruz deriz, hem Dedemizde kendini toparlamış olur.Eh lüfere tamtakım diyeceğiz artık..Tüm arkadaşlar davetlidir.....katılmak isteyen arkadaşlar burdayım desin özelden nerede buluşacağımız konusunda bilgi verceğiz.. Çarşı kardeşliği 12 eylül cumartesi erken gelecek arkadaşlar yem için çapari açabilirler istavritte bu aralar iyi yanlızca Boğaç kardeşimizi yakalamasınlar Çarşı 12 eylüllerede karşı 125gr kurşun mantarlı takım İstavrit içinde değişik renklerde ince ve kalın takımlar kullanabilirsiniz çapari saygılarımızla İhtiyar heyeti
Bizde kısmetse Perşemden gidicez cuma sabahına kadar mekan aynı mekan size inşallah güzel bi rapor veririm ...
selamun aleyküm..tam olarak nerde toplanılıyor ve saat kacta.malum calısıyorum is cıkısi gelmek ısterm
sağ olasın baba kartalım inşallah hep beraber yine bir org yapacağız kısmetse bir trakya çıkartması yapacağız muratım hatırlıyamadım hakkını helal et inşallah bir araya geldiğimizde hatırlarım
bende uskudar cocuguyum necmı abi.ara ara konusmuslugumuz olmustur senle baya önce lüfer zamanıydı..pasalımanındayım bende
haydaaaaa ben unutmam yahu resmin yokmudur bir koy helede üsküdarlı isen birbirmizi tanıyoruzdur illaki
gercektende guzel bır organızasyon olacaga benziyor,gelebılen herkes gelsin,katılsın..tanısma fırsatı bundan daha ıyisi olabilirmi..
reisim sen biliyorsundur orayı meranın talan edilmesi geçen seneler canımızı bayağı bir sıkmıştı talandan çok gelen insanların çevreye verdikleri zarar bizleri dahada çok üzdü o yüzden bir müddet saklı tutacağız hakkınızı helal ediniz
necmi abi telefondan katılıyorum süreklı,yükleyemedim...ama en kısa zamanda,bulusmadan önce olur insallah bu arada rapor olusturamadım burdan diyeyim.cuma günü cubuklu,kanlıca arasındaydım 3 tane irı palamutla 2 kıloya yakın ıstavrıt,mezgit,sardalya aldm.telefondan baglandıgm ıcın cektgm resımlerı yukleyemedm ama resımler elimde mewcut