Ankaradan gelen misafirimiz şerefine hafta içi küçük çaplı eşkina operasyonu klasik 3 lü takım canlı teke sonuç 4 eşkina (+ 1 adet minik yavru, suya iade) 3 iskorpit 4 gelincik birazda resim necmi abinin ufaklığı azarlayıp anne babasının yanına göndermeden önceki istanbul hatırası orhanın kerterizi muhteşem kaya ali cansın'ın kaplan edasıyla avını beklemesi alinin aşkına pardon eşkinaya kavuşma fotografı buda ben ve peşinden koştuğum sevgilim
Güzel av eşkina bizim mekana ugramıyor artık direk tatlı suya döndük muhabbettiniz bol olsun nice güzel avlara inşallah
biz yeni taktik öğrendik gel pisi pisi pisi diyoruz eşkina geliyo şaka bi yana son demlerini yaşıyo eşkina
Güzel av olmuş tebrikler. Zaten yumurta bırakan eşkinalar çoktan derin suya döndü. Bunlar geçen seneki yavrular, henüz yeterince semiremediklerinden hala beslenme derdindeler.
abi az kaldı geliyorum antalyaya bizde seni seviyoruz bir gece ansızın gelebiliriz çarşıdır deyipte karşıla bizi adrasana olta atabiliriz kuzu gelir deyipte yem yapma bizi buda yeni bestemiz
Tebrikler size Çarşı.. Yine biraraya gelip ufak bir kaçamak yapmışsınız.. Daha bereketli avlar sizlerin olsun.. Livarlarınız balıklarla dolsun..
4 nolu çapraz iğne 3 köstekli köstek araları aşağı yukarı 40-50 cm köstek uzunlukları 30 cm civarı yem olarak canlı teke ama şunu söyliyim eşkina artık tek tük çıkıyor hazirandaki kadar bol değil oltaya vuruşlar bile nadir oluyor
Ogun yanınızda olmayı çok istedim ama gece 11 e kadar çalıştım.. Çok güzel av olmuş ellerinize sağlık çarşı...
Bu raporu kaçırmışım Tebrikler Çarşı güzel av olmuş ellerinize sağlık. Bir ara davet ederseniz omuz omuza olta atalım