CASUS YAKALANDI

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmet0625 tarafından paylaşıldı.

1. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    Bayram öncesi iş yerinden erken çıkınca oltayı kaptığım gibi daha önceden sahtemi takip edip bir türlü sahteme dalmayan balıkların peşine düştüm gündüz saat 14.00 gibi sahtelerimi suyla buluşturdum saatlerce at-çek yaptıktan sonra onlarda sarıkanat takibinden ve tam seçemediğim koca balıkların takibinden sonra ben sahtelerimi bunlara beğendiremedim diye düşünmeye başladım ve yaklaşık 12 sahte götürdüm hiç birine balık vurmadı saatlerce sırf takip alıyor sahteler kıyıya kadar balıklar yanaşıyor fakat sahteme dalmıyorlardı ki bu takipleri gözümle görüyordum kafayı sıyıracaktım nerdeyse denizde sarıkanatlar ve tam seçemediğim koca koca balıklar sahtelerimi takip ediyorlar ama ben onları kandıramıyordum bu olay artık beni buna inandırdı herşey tamamen birbiriyle ilişkili hava su sahte kalitesi balığın varlığı vssss ama tek bir faktör vardı oda balık aç değilse yada istemedikten sonra sahteye dalmıyor sürülerce küçük balıkların olduğu bir yerdede sahte ile avcı balık kandırmak marifet ister ben buna inandım ben günlerce bu takipçiler için denizde avlanmaya gittim saatlerce at-çek yaptım kollarım ve sırtımın ağrısından duramaz hale geldim nerdeyse ama yinede bunları kandıramadım derken akşam saat 16.45 gibi bu bebiş sahteme atladı kalama sesi ben benden alırken balık geri geri çekiyor ben sarıyorum o açıklara doğru yol almaya çalışıyor ben misinayı sarıyorum ufacık zorlu bir uğraştan sonra çevremdekiler balık büyükmü yardım edilimmi dediler bende suya atlayacak biri lazım dedim biri şorh ile avlanıyordu zaten kıyıya kadar çektim balığı sudan çıkarmadan şortlu arkadaş suya girdi ve balığı suda yakalayıp kıyıya çıkartı tabi bu sırada balık çırpınırken sahtenin kafasının altındaki üçlü iğnenin bir tanesi bana yardım edenin koluna saplandı ve bir yerden girdi diyer yerden çıktı önce balığı sahteden kurtardık sonrada çevredekilerden bir pense bulup sahtenin üçlü inesini kıra kıra kolundan iğneyi çıkarttık hastaneye götüreyim seni aşı felan yapsınlar sana dememe rağman bana yardıma gelen kişi bu isteklerimi kabul etmedi bende balığı kendisine hediye etmek istedim bunada hayır deyince bende balığı aldıktan sonra yarım saat daha at-çek yaptım yine takipler aldım ama başka balık alamadım onlarda denizde kalsınlar nasıl olsa bu işlerin yarınlarıda var onlarıda başka zaman gelir avlarım diyerekten bu yakışıklıyı çantama koydum ve evin yolunu tuttum fotoları çektim bilgisayara aktarmaya çalışırken hafıza kartına virüsmü ne bulaşmışsa fotoğrafları görüntüleyemedim araya bayram felan girdi saatlerce uğraştan sonra hafıza kartını kurtarabildim ve işte fotolar umarım beğenirsiniz iyi seyirler tavsiyeler ve öneriler bekliyorum ustalardan bu takipçi balıklar için...

bunlarda deniz avından sonra çeşme suyu ile yıkayıp kuruması için çamaşır içine astığım sahtelerimden bazıları

2. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Heyecanlı bir av olmuş....
    Tebrik ederim...

3. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler Mehmet bu kadar uğraştan sonra güzel bir çatalkuyruk almışsın. Daha irileri rast gelsin.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Balık akya palazı sanırım.

Sana yardım eden kişiye çok kötü olmuş. Geçmiş olsun.
    Daha irileri nasip olsun.

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ilginç bir av olmuş tebrik ederim:) balık avında dikkatli olunmasında fayda var.. önceki yıl 2 tanıdığım yemli anlanıyordu kıyıda..oltayı taktırmış..asılıp kurtarayım derken.. misina kurşunun ordan kopuyor..lastik gibi adama doğru fırlamış..iğnenin bir tanesi tam anlının ortasına saplanmış:( öylece hastahaneye gittiler..bir kere ben atlatmıştım öyle bir kaza..son anda ani reflex ile sahte kulağımın dibinden geçmişti:D kilo civarı bir levreğin ağzından kurtulmuştu sahte..

6. makedon 22

makedon 22 selim

istanbul boğazdamı avlanıyorsun

7. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    herkese güzel temennileri için teşekkür ederim av sırasında gerçekten dikkatli olmak lazım

8. kayacı

kayacı sami

güzel balık yarın bende yakalamaya gidecem inşallah banada rast gelir