arkadaşlar mrb yarın çatalcaya gitmeyi planlıyorum ama giden arkadaşlardan bilgi almak istedim acaba şu anda çatalca gölündeki son su durumu ve balık durumu nedir bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım
Orası zaten yazları kuruyor diye hatırlıyorum, su varsa bile çok fazla olduğunu sanmam gerçi en son gittiğimden beri 10 sene geçmiştir.
yok ya trabzon değil istanbuldayım artıkta imzayı unutmuşum istanbul çatalca gölünde su varmı diye soruyorum giden var ise yakın zamanlarda bilgi verirse çok sevinirim
Bilmenin yollarından biride denemektir sevgili serkan. Çatalca uzak bir yer değil. Yenibosna'dan bin otobuse yarım saat sonra oradasın. Bence soru sormak için değil ,yaptığın şey için konu açarsan Benim tarafımdan daha çok "Vay be , kardeşe bak, üşenmemiş,atlamış gitmiş Çatalca'ya koymuş raporunu, helal olsun" şeklinde bir yorum alırsın. Haydi bakalım daha yaş genç, yarında pazar. Raporunu bekliyorum... .
Tarkan abicim tabiki boşa konu açmak istemedim ben aslında beni takip edenler bilir trabzonda öğrenciydim yani aslen ist topkapıda oturuyorum okulum bitti çok şükür ve ist döndüm daha dün abi bayada uzak kaldım siteden onun için konu açma acemisi oldum sanırım kusuruma bakmayın lütfen çatalca bana pekte yakın sayılmaz tarkan abi yani gidicem ama hayal kırıklığına uğramamak için giden birinden bilgi almak istedim işin asl abi yinede düşüncelerini belirttiğin için teşekkürler tarkan abi saoalsın
. Canımsın, Şimdi Çatalca ya gitmeni istemem . Neden ? 1) Otobusten inipte yürüyeceğin mesafe çoook. 2) Balık tutulması düşünülen yerde balık yok. 3) Tutsan tutsan bir kaç kızılkanat yahut İsrail gelir kii bu seni ne derece tatmin eder? 4) Zaman ve Emeklerini şu şekilde değerlendirebilisin. Bence yarın Emirgan tarafına gitmeni tavsiye ederim. En azından balık tutarsın . Hem ulaşımı kolay, hem balığı bereketli İstanbul Kıyı Raporları sayfasından Emirgan, Beşiktaş,Ortaköy taraflarına bir bak bence.
Bence Mevsim bakımından erken yani balık olsa da bu mevsimde sular soğuk oluyor işimiz çok zorlaşıyor ben geçen hafta sinekli barajındaydım bir tane bile vurmadı nisan 10-15'i bekleyip şansımı tekrar deneyeceğim
Çatalca eski haline nerdeyse dönmüş sayılır.Su baya yükselmiş ve kuruyan kısımlar su ile kaplamış yaz için sevindirici bir haber olabilir.Yanlız avlak yeri konusunda birşey demicem.Ama uzun bir aradan sonra gidiceksen havaların ısınmasını bekle.
selam caner can kardeş ben nazmi34 sefaköyden arıyorum sinekli barajında ne tür balık çıkıyor bizi bilgilendirirsen seviniriz saygılar
Arkadaşlar Çatalcada avlak yerim benim var hemde böle piknik alanı gibi mübarek 100 kişi bile sığarız o alana süper bir yer devam lı oraya giderm ben hazerfan hava alanını geçiyoruz çatalca köyünün içine giriyoruz o kısımlarda var benim yerim ve sessiz huzur dolu bir yer ne yapalım arkadaşlar bu hafta sonu pazargünü varmısınız gitmeye ben ailemi alırım gelmek isteyen arkadaşlarda arabaları ile bir yerde buluşur gideriz günümüzü gün ederiz kısmetimizi deneriz olmadı muhabbetimizi ederiz yani çok çok varsa arabası olan gelmek isteyen arkadaşlar buraya yazar ise belirleyelim ve yapalım org numuzu arkadaşlar bu pazar günü ne dersinzi ama gidilir ise sabah çok erken çıkılacak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çıkılacak arkadaşlar yani lütfen fikir ve düşüncelerinizi paylaşınız
gürkan kardeş ortaya bir laf atıp sonrada kayıplara karışıyorsun biz sülalece gelmeyi hesaplıyorduk ama nerede buluşacağımızı bilmiyoruz
arkadaşlar ben 2 gün önce ordaydım sazan avlayanlar var ama bu dönem yasak var sanıyorum, gölün resmini çektim ama buraya nasıl konur bilmiyorum, yer hazerfen havaalanından bahşayış köyünü geçip eski köprünün etrafı, hem piknik hem balık için ideal, su seviyesini gösterebilmem için nası resim yüklerim anlatırsanız sevinirim sağlıcakla kalın..
iyi günler Filiz hn. kısaca anlatayım hemen resimleri bekliyoruz. www.imageshack.us sitesini tıklayın açılan sayfada sağ tarafta uzun bir kutu yanında gözat kısmına tıklayın ve bilgisayarınızın içindeki koymak istediğiniz resimlerden birini işaretleyin sonra host it yazan yere basın resim sitede açılınca resmin altında forum link 1 yazan satırı kopyalayıp sitemizdeki mesajınıza yapıştırın otomatik olarak açılacaktır.
ya aytekin abim gerçekten kusura kalma abim ya işler değişti başımıza talihsiz bir olay geldi malesef iptal etmek zorunda kaldık ve siteyede giremedim bayadır diyim abi sana ben Valla abi önümüzdeki cumartesi veya pazar gitmeyi kesin düşünüyorum ama yukarıda bir arkadaş şu anda yasak sanırım demiş ilk olarak bunları bir açıklığa kavuşturalım sazan avı şu anda yasakmı çatalca bölgesinde yani birde o arkadaşımız lütfen msn adresimizi eklerse resmi bize atsın biz sisteme ekleyelim saygılar
Merhaba bugün çatalca bahşayış tarafındaydım, dediğiniz gibi resimleri yüklemeye çalışacam, umarım resimler çıkar, bu arada eğer net görülebilirse su geçen yıllarda ağaçların içine alıyordu, gerçi geçen yazdan daha iyi durumda, bugün hava çok rüzgarlıydı turnaya beyaz sahte denedim bişe çıkmadı, haftaya pazartesi kısmetse terkosa gidecem bakalım kısmette bişe çıkacakmı, sağlıcakla kalın..
sorun değil kardeş ben zaten hafta sonu kahvaltımı tayakadında öğlen yemeğimide terkosta yedim temiz hava bol gıda aldım balık alamadım... bu hafta sonu ise ne yapacağımı bilemiyorum..
catalca gölünde......... kardeş catalca gölünde suda var balıkta var.özellikle kanallara doğru gidersen istediğin kadar balık yakalarsın.ama nasıl götürürsün bilmem?daha gecen haftaya kadar elle balık yakalıyorlardı.kiloluk israil sazanları yakalıyorlar.en azından yakalama zevkini tatmin etmiş olursun yemesen bile!yapmasını bilirsen lezzetli balıktır aslında..haydi rastgele.