Bir haftalık aralıktan sonra,plansız bir sekilde kendimi çatladakapıda buldum.Giderken kumkapıdan istavrit temin ettim.Saat 17den 19:00 a kadar tek bir vurus bile alamadım.Tam umutsuzluga kapılmısken ilk balıgımı kenara aldımSaat 22:0e kadar balık neredeyse hiç kesmedi.Ben ve cevremdeki herkez nasibi topladı.Gecenin entrasan olayları solumdaki bir abi tek yemle iki balıgı aynı anda cekmişti 2iğnede 2 balık gercekten hos bir gorüntü idi.Bir baska değişik olayda yanımdaki abinin cektiği balık ölü bir sekilde geldi.Sebebini sordugumda cevabı kulak açmadan dolayı balıgın öldüğü idi.Gercekten değişik bir olaydı.Bunun sebebini detaylı bir şekilde bilen biri varmı acaba???
tebrikler..bende bazen ölü balık çekiyorum beklemeli avlarda genelde balık kendi yakalanıyor bende çenemin düşüklüğü nedeni ile oltama bakmıyorum..oda oltada ölüyor..
balıgı ceken oradaki takımcı bir abiydi milletle ugrasmaktan cok fazla oltasına bakmıyordu dediğiniz gibi beklerken öldü herhalde ama entarasandı teşekkürler nihat abi
umut tebrikler kardeşim benzin istasyonunun arkasındaki kısımda mı avlanıyorsun? not:geçen organizasyonda sizin erkanla tanıştım bizim komşu çıktı iyi mi
yok abi fenerim yanındaki iskeleden buyur gel biaksam beraber avlanalım 10 gundur orda bos gun yok neredeyse.erkan abiyi cagırdık kendimiz gelemedik cumartesi günu eniştem kaza yaptı apar topar gebzeye gittim saat 4falamdı geri geldim malum sabah kalkamadım.adam vuracak beni tabi ercan abide bakalım nasıl telafi edecez kendimizi
cok sukür bugunlerde bos cevirmiyor beni,işsiz günlerde ilaç oluyor bana teşekkürler darısı başınıza teşekkür ederim eşref ustam
Balıklar süper Umut kardeş. Anadolu yakasında resmen balığa hasret kaldık. Bereketli avlanman ümidiyle. Rasgele...
darısı başınıza nediyeyim abicim siz cekerken biz bekliyoruz biz cekerken siz,bi ortasını bulmak lazım aynen öle abicim cok fazla sabır gerisi geliyor