turna (oklama) başladı. pazar günü 100 kişi vardı kafadan olta atıcak yer zor buluyor millet ilhan ha bu arada çıkıyo mu 6 tane aldım 6 tane saldım
Y arkdaşlar şu tatlı sularda avlanan arkadaşlar barajlarımızda bu kadar sular çekilmişken nasıl avlanıyorlar .Zannedersem kolay oluyordur yer darlığından yani.Aslında bursa da da çok baraj ve göl var ama tatlı su tecrübem hiç yok bir de tatlı su balığı eti kokuyor diyorlar siz ne dersiniz?
şenol kaymaz a turna salınalı 3 sene bile olmadı yani trofe biraz zor çıkar, ama sen illa balık olsun boyu önemli değil diyosan orası sana kalmış tabii
benim avlak yerim beş evlerin olduğu kısım murat abi orası herzaman karşıdan daha iyidir. haftasonu büyük ihtimal bende giderim belki görüşürüz suyun içinde tulumla kaşık atan birini görürseniz bilin ki volgym
volkancıgım aslında benim derdim oradaki sazanlar, onlarla iyi vakit gecirmek istiyorum. cekecem 4 takımı tam ortaya kuracam cadirida oraya sonra sabah 1 saat aksam 1 saat turnayla vakit gecirecem. 2 gun boyunca yalnız canım sıkılmasın.
cumartesi 15:00 civarı gitmeyi planlıyorum murat abi iş çıkışı. telimi bırakayım sana ararsın olmazsa buluşuruz tulumun varsa onuda getir gsm: 0532 685 56 72 diğer izmit li arkadaşlar da arayabilir.
cayırkoy Kandıraya giderken koftecinin ordan sola sap biras ilerde cesmeden saga hadi rast gele bu pazar veya pazrtesi bende ordayım
evet ilhan o tarafta ama onun ilerisinde zaten ordaki evleri görürsün evlerin altı. tamam murat abi bende o saatte gelirim zaten şu an işteyin herkese kolay gelsin teli bırakmıştım ilk giden arar olmazsa