selamun aleyküm rasgele ocak şubat aylarında yapmış olduğumuz levrek avları Balıklar 80gr kurşun rapala ve raglou sıyırtma usulu yakalanmıştır BİRİLERİNİN CAYLAKDEDİĞİ BİZLER DENİZ KENARINDA BUNLARI TUTUYORUZ ONUNDA PC BAŞINDA TUTTUKLARINI GÖRELİM CUMLETEN RASGELSİN
Vaaay İsmail abi ne güzel levrekler bunlar, maşallah... fotoğrafları görünce insanın gözü parlıyor tebrik ederim bu güzel valarınız için, her daim rastgele abi :thumb:
teşekkür ederim ersin sizede rasgelsin balık cok seyrek o sahdeye bu sahdeyeden ziyade pes edmeden günlerce at ceke geliyo dahacok 10.5 yeşil beyaz raglou teşekkür ederim recep abi birileri duyum üzerine caylaklar levrekleri ite kalka tutuyomuş diyodu sitem klevye üzerinde süper pratikde sıfır olan o arkadaşa idi teşekkür ederim isa abi evet buralardan teşekkür ederim fatih teşekkürler teşekkürler teşekkürler körfezden
teşekkür ederim recep abi birileri duyum üzerine caylaklar levrekleri ite kalka tutuyomuş diyodu sitem klevye üzerinde süper pratikde sıfır olan o arkadaşa idi Bu laf kavgada düşmanına bile sölenmez:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Bu arada Levrekler için tebrikler Ben kendi adıma Levreği tutabilen insan acemi hemde çaylak olamaz derimidk hemde kurşunlu ve sıyırtmalı düzenekle :thumb: :thumb:
Bende diyorum İsmail 2 3 haftadır mekana uğramıyor, nerelerde diye İsmail helal olsun, çok güzel balıklar çıkartmışsınız Tebrik ederim..
merada levrek varsa bi şekilde tutarsın bunun ustalığı bıkmadan atmaktır Ben usta veya acemi kelimesine kızmadım caylak ite kalka deyip gendince kücümsemesine kızdım BÜYÜK USTANIN teşekkür ederim levent yok ara vermedim iki haftatır işlerimden dolayı gelemiyorum teşekkür ederim deniz boğazda rapala atmak farklı en zevklisi haftaya inşallah ordayız sizde butarafa gelcenizzaman bi telefon yeterli:thumb:
tebrikler çok güzel levrekler. Zira 1 senedir o merada bende denememe rağmen bana uğramamıştır, belkide spin takım ile sahte balık kullandığımdandır. Bir daha surf takımda silikonla uzak atış deneyeceğim. Umarım sizin gibi bende levrekle tanışırım
nedemek cengiz herzaman bekleriz telefonum denizde var levrek bahanesi olur kısmette varsa cekeriz teşekkür ederim vedat abi Lafım gendini beğenmiş birine idi ondan ses cıkmadı teşekkür ederim levrek cok seyrek normal kamış dipden şansın birazdaha fazla oluyor özellikle bu mevsimlerde