epeydir merak ettiğim fotoshop ile fotğraflarla uğraşma işine ufak ufak başladım ve sizede yarayacağını umduğum bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim Öncelikler resmi alacağımız ve ekleyeceğimiz resimleri açıyoruz Ben Erdemi ve balık tuttuğumuz yerin resimlerini aldım sonra soldaki menü ikonlarından klonlama damga aracını seçiyoruz sonra ALT tuşuna basılı tutarak klonlamak istediğimiz yere mausla bir kere sol tıklıyoruz ben Erdemin başını seçtim manzara resminnin mavi olan yerine tıklıyoruz ve manzara aktif iken yeni katman oluşturuyoruz fırça büyüklüğünü ayarlıyoruz. fırça büyüklüğünü ayarlıyoruz. Manzarada istediğimiz yere mausun sol tuşu ile tıklatarak klonluyoruz Ctrl +T tuş kombinazyonu ile resimi seçili hale gerip istediğiniz yere taşıyabilir veya boyutları ilşe oynayabilirsiniz. Enter tuşu ile seçimi iptal edebilirsiniz Sonra sağ alttaki katman ların olduğu bölümden resme efekt veriyoruz Kaydet seçeneklerinden eğer Photoshop *.PSD;*.PDD olarak kaydedersek aynı resim üzerinde tekrar çalışabiliriz eğer resmimiz bitti ise JPEG diye kaydediyoruz hayırlı olsun kolay gelsin
Buda işin biraz fantezisi Affınıza sığınarak resimlerle biraz oynadım.Eğer photoshop programında takıldığınız yada merak ettiğiniz bir konu olursa yardıma hazırım