Dostlar selam, hem bu Cumartesi 25 yıllık arkadaşlarımla mangal partisi yapacağımız, hem de sert Poyraz sonrası kalan havanın, Karadeniz'den balıkları sokacağı tahminim neticesinde bu sabah soluğu kıyıda aldım. Günün en güzel sürprizi, Kamuran arkadaşımızın da avlakta olmasıydı. Gün içinde hem avlandık hem de ayaküstü sohbet imkanı bulduk. Kendisi bana bir de damla kurşun vererek yardımcı oldu. Onun da raporu yoldadır sanırım. Uzun lafın kısası bereketli bir av oldu. Tekrar balık tutmaya başladıktan sonra yakaladığım en büyük dişli bugün kısmet oldu. 30 cm büyüklüğünde bir dişli kovamdaki yerini alarak beni büyük bir sevince boğdu. Av boyunca yüzüme yüzüme esen Poyraz, tam balık yapıştığı sıralarda, sanki özellikle daha güçlü vurarak sırılsıklam olmama sebep olan dalgalara inat güzel balıklarla eve döndüm. Biraz evvel de 30 cm'lik dişliyi, anason suyu eşliğinde mideye gönderdim. Ohh! Darısı bütün balık severlerin başına diyorum. Sevgiler... Notlar: Sahte balıkla avlandım. Bugün renkli (sarı tonlarda, altı pembe, kırmızı) sahteleri yedi balık. Sahte boyu 7,5 - 11 cm. Su çok basıyordu bugün. Kamuran'ın verdiği 150 gr. kurşun dışında çoğunlukla 170 gr, zaman zaman 185 gr ve 200 gr ağırlığında kurşunlar kullandım.
anosona bulancaklarını bilenler sahtene binmiş gelmiş aga hepside aynı boymuş bir kaçı hariçhihi yarasın diyelim bari:hungry:
Tebrikler Keremcim. Bir damla kurşunun ne önemi var.Gerçekden güzel bir hava vardı.Tam poyraz,insanın göz bebeğini ısırıyordu.Güzel balıklar rast geldi.Ayak üstü muhabbet den bende memnun oldum. Daha güzelleri rast gelsin.
Kerem'cim asıl beklediğin balıklar bunlardı sanırım. Gözün aydın poyraz başladı.Umarım balığımız herzamanki avlağımıza yerleşir artık,zira poyraz devam edecek. İkide bir avlakyeri değiştirmekten çok yoruldum bu sene. Ama asıl suçlu palamut:laughing:
Herkese teker teker teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun. Daha güzelleri sizlere rastgelsin. Ferhatcım, balık başladı. Lodos olana kadar yukarılara çıkmaya gerek yok bence. Sende kürkçü dükkanına dön dostum. Palamut iyi oldu yahu. Kondüsyon tavan yapmış Dün 10 saat rapala salladım, bana mısın demedi Bu arada, 9'u 5 geçe, Bağdat caddesinde herkesin durupi arabalarından inip saygı duruşunda bulunması inanılmazdı. Geçen senelerde unutulmaya yüz tutmuş, varoluşumuzu borçlu olduğumuz Atamız ve bu uğurda savaşmış tüm vatanseverlere olan gönül borcumuzu tekrar hatırlamaya başlamış olmamızdan dolayı çok mutluyum. Düşünün ki, yanında tek koruma olmadan dolaşan bir lider. Halkın kendisi koruma olmuş çünkü. Bu bile tek başına bütün sorulara cevaptır.
Yazacağım görmedi deme (Rezerve) Canım Arkadşım Kerem. Bizim Lüfer hayvanlarını rahat bırakmanı şiddetle tavsiye ediyor bu raporunuda kınıyorum. palamut bitti. Lüfercikleredemi el attın. Eshefle kınıyorum bu durumu; Dahasına rasgelsin bereketli ve Bol Olsun. Oltana kofanalar dadansın. Oltan boş kalmasın Ellerine kollarına sağlık......
Şaka maka derken, baya usta bir avcı oldun Kerem kardeşim.:thumb: :thumb: Ustayım diye geçinen, nice avcılara nal toplatırcasına hemde. Amacın, stresten uzaklaşarak dopdolu bir gün, balığın ise sadece bir araç olduğu, nice güzel av ve bir o kadar da güzel arkadaşlarla, tatlı sohbetlerin yaşandığı, mutlu avlara olsun dilerim.
10 saat rapala sallama ve sana mısın dememesi... Palamut harbiden yaramış abi Anasonlu balık da yarasın. Portakallı ördekten iyidir...