Herkese selamlar. Son avımda verdiğim onca takımdan sonra dün yaptığım avda biraz korkarak çalıştım. Balığın av verdiği yerden ziyade, suların çok sürpriz yapmadığı, ancak balığın gerçekten çok seyrek girdiği bir yerden avlandım. Dün tek takım verdim. O da, acemi bir adamın, atarken haber vermemesi sonucu benim sahteyi de beraberinde atması sonucu oldu. Sahte önemsiz. Parmağım kopuyordu az kalsın. Şanslıymışım ki, parmak koruyucusuna denk geldi misina. Ona rağmen canım fena yandı. Olayın, insanı en korkutan yanı, adama yaptığının ne kadar tehlikeli bir iş olduğunu anlatmaya çalışırken, benim takım da koptu diyerek arkasını dönüp uzaklaşması oldu. Onu, oracıkta denize atmamak için kendimi çok zor tuttum, inanın. Çok insanımsı yaratık dolaşıyor aramızda, çoook! Neyse, bu şartlar altında 2 tane kaldırırken düşürdüğüm balık dışında 3 tane güzel mi güzel Dişli'yi önce kovama, akşamda mideye göndermeyi başardım. Yanında nefis bir yeşil salata, roka salatası, önce haşlanmış, ortadan ikiye bölünmüş, sonra tereyağında çevrilmiş, üzerine karabiber, kırmızı biber ve tavadan alındıktan sonra ince kıyılmış maydanoz ekilmiş patates eşliğinde harika bir ziyafet oldu. Elbette en ALA'sından anason suyu bütün bu Lezzet Orkestrasının başında Şef görevindeydi. Darısı sizlerin başına...
daha ne olsun be abi. en büyük zevki yapmışsın helal - afiyet şeker olsun. ayrıca insanımsı lar her yerde var. denize atmak çözüm olsa hepsini atalım ama uçma bilmez bunlar abi
Kerem abi eline sağlık senin makinada mı tuttuğun balıklarda mı bir sıkıntı var anlamadım fotolarda sırtıkara modunda çıkıyor hayvan
Tebrik ederim Kerem bey , tavalık çıkmış. bende kararsız kalıyorum hava durumuna bakarak. malum boğaz rüzgarı iliklere kadar hissettiriyor. rastgelsin.
Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim Canerciğim. Haklısın. Zaten o yüzden bu sinirler hep içimizde patlıyor. Sıkıntı orada. Çok teşekkür ederim Fatihciğim. Sırtını boşver yahu, kanatlara bak sen. Sarı mı? Sarı. Çok teşekkür ederim Naim Bey. Boğaz öyle. Hava sert. Ama balık tutkusu da başka işte. Sarınıp, sarmalanıp gidiyoruz balığa.
Kerem Arkadaşım, tebrik ederim yine güzel ve kararında bir av. Geçmiş olsun. Benim gibi yenilerin biraz uzak durup gözlem yapmasında fayda var, atış için kalabalığın arasına girmek yerine sakin yeri ve zamanı kollaması gerek. Birine zarar verildiğinde alınan balığın hiç kıymeti yok. Patates tarifine bayıldım bu akşam deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim Fethiciğim. Sorun acemi olmak değil, görgüsüz ve düşüncesiz olmak. Geçen sene bu zamanlar bende acemiydim. Şemsipaşa gibi bir yerde ustaların arasında avlanmaya başladım. Hep onları dinleyip, izleyip yaptıklarını yaparak. Atmadan önce etrafta kimse yoksa bile, yüksek sesle atıyorum demek lazım. Geçen yıllarda gözü çıkan, kulağı patlyan çok kişi oldu kıyılarda. Çocuk oyuncağı değil bu iş. Ben çok severim o patatesi ve her balığın yanına yaparım. Ekmek yemiyorum. Patates iyi geliyor. Püf noktası: patatesleri tereyağında dışı çıtır olana kadar tutun. Yani güzel kızarsın. Afiyet olsun.
Kerem abi, nasıl bir patatestir bu? Okuyorum okuyorum hala anlayamıyorum. Hayal gücüm yetersiz kalıyor. Çok güzel görünüyorlar, en "ala"sından afiyet olsun
Tebrikler Keremcim.Geçmiş olsun.Balık o gün pek nazlı idi ,bende 5 parça aldım.Bu gün 17.11.2012 mekan şen idi,kalabalık,balık vs...ama inan kanser oldum.Balık iri diye gittim üç parça güzel lüfer aldım.Ama çok kızgınım şu yaratıklara çok.Birde bu gün birinin kafasına kurşun vurdu, yarıldı.Nasıl oldu diğer kişi mi çarptı görmedim.Ama baya kanlı idi. Neyse bende bu akşam anason suyu ile güzel bir dişli ziyafeti çekeceğim.
Farukcuğum teşekkür ederim. Hayal etmeyi bırak, eyleme geç derim bir an evvel. Daha güzellleri bulsun seni. Sağolasın Kamurancığım. Sırf o nedenle haftasonları gitmiyorum balığa. Gerçi, balık var diye duyan geliyor hafta içleri de şu sıralar. 30 TL'ye aldıkları balık setleriyle Lüfer tutmaya çalışıyorlar. Laf da anlatamıyorsun. Hadi ya! Abi, çok tehlikeli iş. Şahsen ben etrafımda dangozlar çoğalınca ya uzaklaşıyorum veya ara veriyorum. Sana da tebrikler arkadaşım. Bilirim, balıkların hakkını vere vere götürürsün en Ala'sından.
Tebrikler Kerem abi, çok güzel av omuş. Av sürecide, sonrası da, yarattığın mizansen de harika. Keyifle okudum. Bahsettiğin yaratık gibi tipler her yerde var, ikiye bölünmek sureti ile ürüyor, çok hızlı çoğalıyorlar. Ava giderken yanında antiparaziter ilaç taşı Bu arada, parmağa dikkat, parmak çok önemli! Müzik hayatın sona erebilir. Afiyet olsun:hungry: Rastgele.
Armağancığım teşekkür ederim. Sağolasın. Ne yazık ki öyle. Ne kadar uzak durmaya çalışsak da işte arada böyle şeyler oluyor. Kaza her zaman olur. Sorun o değil. Asıl sorun düşüncesizlik, ben merkezcilik. Adama az kalsın parmağımı koparıyordun diyorum, o benim de takım koptu diyerek arkasını dönüp gidiyor. Ülkenin insanlarının durumu çok fena. Bu cehalet, bu medeniyeti reddetme çabaları, ülkenin ortalama zeka seviyesini hep altlarda kalmasına neden oluyor. Ülkeyi de yöneten kişiler bu çoğunluktan olunca işte "Vay halimize!" deyip duruyoruz.