Merhaba arkadaşlar. Dün geceden sözleştiğim arkadaşım sabah telefon açıp yağmur ve rüzgar yüzünden avı iptal edelim dedi. Uyanmıştım, kahvemi içmiş ve günün ilk sigarasını tüttürmüştüm bile. Yani kısacası artık uyumam mümkün değildi ama hava gerçekten de oldukça kötüydü. Araba serviste olduğu için de bir nevi arkadaşıma bağlı olduğumdan kısmet değilmiş dedim içimden. Oturdum, bilgisayarı açtım ve ikinci kahve eşliğinde internette dolanmaya başlamıştım ki telefon çaldı. Arayan arkadaş. "Yahu, hava topluyor sanki gidelim mi?" diye sorunca hemen gidelim diye cevap verdim. 15 dakika sonra bendeydi ve atladık arabaya avlağa doğru yola çıktık. Şiddetli esen lodos denizi birbirine katmış. Su gri renkte ve inanılmaz bulanıktı. O nedenle saat 9'a kadar at-çek-boş yaptık. Saat 9'dan sonra su berraklaşmaya başladı ve onu takiben balık başladı. Misinanın, kamışın ucuna dolanması ve ardından şok düğümümün patlaması sonucu 2 takımı denizde bıraktım. Arkadaşımın işi olduğu için avı saat 11' de sonlandırdık. Eve, kovamda şu 3 yakışıklıyla beraber döndüm. Eve girmeden de hemen yakınımızdaki Starbucks'da bir kahve keyfi yapıverdim. Kısa ama güzel bir sabahtı. Darısı başınıza. Kahve keyfi;
Teşekkür ederim Enescim. Ben eminim sen çok güzel avlar yapacaksın. Güraycım, Kenan değil de Kerem veya Cenani dersen sevinirim, çünkü adım Kenan değil. Üsküdar'da avlandım.
Tebrikler abi en güzelini yapmışsınız, ben meteorolojiye inandım evde kaldım, şimdi günün raporları gelmeye başlayınca iyice pişman oluyorum. Güya bugün lodos fırtınası ve yağmur vardı ama o fırtına dün gece avlakta bize rastgeldi Balıklar gayet güzel, devamını dilerim.
tebrikler Kerem bey maşallah ne güzelde parlıyorlar 925 silver gibi afiyet olsun hep hayal etmişimdir popper la kofa avlamayı keşke bir denk gelse
Kerem abi av güzel olmuş o bulanıkta o lodosta bunları çıkarmak maharet ister.Ben uzun bir süre sahalardan uzak durucam ne yazıkkişu anda istanbuldayım beylikdüzünde.kedinin ciğere baktığı gibi raporlarınıza resimlerinize bakıyorum.Daha irilerine inşallah rastgelsin.
Kerem abi maşallah ın var gerçekten.şansın bol olsun her zaman.yakışıklılar gayet güzeller.afiyet olsun.daha bol avların olsun.
Tebrikler, bende bu sabah tekneyle çıkacaktım fakat akşam babamın hastalanmasından dolayı erteledik. sağlık olsun zaten her hafta her hafta yorulmaya başladım yaşlanıyormuyuz ne dün ben üsküdar radatrın orada yürüyüşe gittim olta atanları izledim, çok özendim doğrusu rapala atmaya kıyıdan fakat kıyı avcılığını unuttuk bir, onların arasına girsem kesin oltayı karıştırır ya da dibe takarım diye içimden geçirdim. 170 gr kurşun atıyorlardı sanırım resmen spor yapıyorlar, çok güzel. radarın oradaki oltacılar sanırım daha bilinçli, kreçeyle felan uğraşmıyorlar. senin yakaladığın balıkların da boyları gayet iyi, ideal boylarda balıklar. umarım daha bereketli avlar yaparsın.
Eşref Bey, teşekkür ederim. Her zaman söylüyorum, balık tutmanın kendisini çok seviyorum. Balık olmasa da, balığın gelme ihtimali, deniz havası, şehir yaşantısı içinde biraz da olsa hareket imkanı başlıbaşına güzel zaten.
Teşekkürler Aretciğim, sabah saat 6'da yağmur ve rüzgar kesti. Ancak saat 10 gibi hava Karayel'e döndü ve bizim oradan ayrıldığımız saat 11'e kadar oldukça üşüttü diyebilirim. Daha güzelleri senin olsun.