Artık havaların biraz ısınması mı, yoksa gırgırların yasak dinlemeden avlanması, trolcülerin gece şerefsizlikleri mi desem bilemiyorum, balık yok denecek kadar azdı. Olanlar da Defne Yaprağı büyüklüğündeydi. Sular çok fena basıyordu. 8-9 saatlik at-çek sporundan elime kalanlar bunlar sadece. 5 balık suya iade edildi. 2 tane güzel boy balık karaya alırken düşürüldü. Söylenecek fazla söz yok.
Sanırım, bu akşam masaya takviye gerekecek. Güzellikleri doyasıya yaşaman dileklerimle. :thumb: :thumb:
Çok teşekkür ederim. Size de rastgele... Tevfik Ağabey, takviyeyi bugün şahsen yaptım. Teşekkür ederim. Hepimizin keyfi yerinde olsun...
Tebrikler Kerem abi yanlız 8-9 saat yılmadan olta sallamanıda ayrıca tebrik ederim.Fakat deniz sana cömert davranmamış bu sefer...
Balık var, gece yemli oluyormuş boğazda, gündüz de çapari ile balık alıyorlar ama ufakları çokmuş. O kadar zamanda iki balık , ühüü ühü! ama temiz hava da iyi bir şeydir diyelim, boğaz havası.
Balık var Mahir Ağabey. O yüzden, balık haydutları her türlü numarayı çekiyorlar. İki balık, hiç balıktan daha iyidir be ağabey! Boğaz havası, yapılan sohbetler bir de her an "Şimdi binecek balık," beklentisi. Güzel anlar kokteyli...
işte bu şimdi binecek balık beklentisi ahhh ahhhhhhhh balık gelecek diye az mı sabahladık Güzel avınız için Tebrikler
Aynen öyle! Çok teşekkür ederim. Sağolun. Fatihciğim, sağolasın. Ayfon ile çekiyorum. Teşekkürler ederim. Dostum, sağolasın. Volkancığım, teşekkür ederim arkadaşım.
değerli arkadaşım kerem avların tam gaz ,tam isabet devam ediyor ellerine daha doğrusu omuz ve kol kaslarına sağlık
Biri beni durdursun! Teşekkür ederim İskenderciğim. Darısı başına... Çok teşekkürler. Boğaz'da zor bir disiplin.