Bugün, düne nazaran çok daha iyi bir gün olmasına rağmen (benim adıma), genel olarak balık neredeyse yok denecek kadar azaldı. Bugün eve eli boş giden çok kişi oldu. Konuşulanlara göre 3 gecedir trolcüler, trol çekiyormuş Üsküdar sahillerinde. Kıyı Emniyeti'de ne hikmetse bir türlü zamanında yetişemiyor sanırım. Gırgırlar ise bambaşka bir hadise. 24 metre yasağına erken sevinmişiz anlaşılan. Çünkü ödeyecekleri cezayı göze alıp Boğaz'ın her bir yanın işgal etmiş durumdalar. Neyse, ilk başta dediğim gibi bugün düne nazaran benim açımdan çok daha iyiydi. Balık boyları da güzeldi. Bugün evine, mutlu ve mesut giden az kişiden biri olduğum için Deniz Ana'ya müteşekkirim. İşte paşalar! Benim yeni akvaryum
Tebrıkler kerem abı senın mekana bır akşam ziyarette bulunucam gece yemli denemesi ıcın bakalım şansımız olcakmı
Oooo, bu gün tam olmuş. :thumb: Masada bir sandalye, bir bardak fazla olsun. Geliyorum yanınıza. Tebriklerin en güzelini iletiyorum.:thumb: :thumb:
Teşekkürler Güraycım. Gel tabi. Ben pek yemliye gitmiyorum ama sen yine de şansını dene. Çalışmadan balık gelmiyor oltaya.
Yine akşamlık balık çıkmış, şu 28 cm lüferler en lezzetli boylar oluyor yaklaşık 170-180 gram ağırlığında balıklar, kesinlikle olağanüstüler. Yine lüferi almışsın abi geçen sene sarıkanattan fazlası çıkmıyordu bu sene her gün bir lüfer
Dün yakaladıklarınla beraber güzel bir akşam yemeği olur bunlarla abi.Tebrikler vede afiyet olsun... Not:balıkları ağlatmayalım yanlız abicim
Bu ikea yada gıcığım arkadaş yerli cetvel yok mu ? Evdeki ayakkabı çekeceği bile ikea markalı. Yok mu bu ülkede bunu yapan adam
Gerçekten de öyle Aretciğim. Bu boyları gerçekten çok lezzetli. Kurutmadan pişirmek kaydıyla tabi. Geçen sene yakaladığım en büyük boy dişli 26 cm idi. Genelde 22-24 cm büyüklüğünde oluyordu balıklar. Bu sene gerçekten iyi ama dedim ya Gırgırlar, Troller kırmaya başladı balığı yine. Çok şükür bugüne kadar ağlattığım bir balık hiç olmadı Can'cığım. Sağolasın. Yerli Ikea bu! hihi
Forumdaki lüfer raporları son günlerde biraz hız kesti gibi. İstanbuldaki lüfer popülasyonunu forumdan kabaca takip ediyorum. Bugün çok iyi bir av yapmışsın Kerem. Gayet güzel balıklar. Artarak çoğalmasını dilerim. Rastgelsin...
Keremcim afiyet olsun güzel balıklar.Bu gün bende niyetlendim ama sonunu getiremdim .Kısmet artık Perşembe yada Cuma görüşmek üzere.Bu arada bizde kural tanımamazlık gibi bir problem var.Beykoz'da Burunbahçe'de gırgırlar nerede ise yakın temas gidiyorlardı.Pazar akşam. Karşıya geçerken trafik dolayısı ile indim,hem dedim dostlara merhaba diyeyim,hem bir bakayım ne var ne yok. Gırgırlar, biri seriyor ,diyeri bir , iki saat sonra tekrar geliyor.Bakıyor balık inmiş yine seriyorlar ağları.Orada bulunan dostlar şikayet etmişler,lâkin gelen görevli balığı ancak kasada gördüğü için neyin ne olduğundan bihaber.Dostlardan aldığım bilgiye göre geçen hafta ,şikayetlerden rahatı bozulan bu yüzsüzler,sahile kadar gelip ki zaten sahildeler,oltacıların önüne suya ateş etmişler.Bu haber hiç bir yerde çıkmıyor ,nedeni insanlar eşi,ile ailesi ile iki balık yakalayacaklar,bulaşmak istemiyorlar.Ne diyelim dedim, ben olacaktım öğle ateş edecekler,çıkaracaktım dede yağdigarını,çatışma ise çatışma uşağım suya sıkmak ile adammı vurulur...Şaka bir yana gelinen nokta itibari ile,görevli,olan kolluk güçleri görevlerini,tam anlamı ile yerine getirmiyor.Bu eşkiyalar bu yüzden palazlanım,bu şekilde eylemlerde bulunma gücünü kendilerinde buluyorlar.
Kamuran ağabey o dediğiniz olay burunbahçede olmuş. Havaya doğru saydırmışlar gerçekten gırgırlar her yeri karıştırıyor
Fatihciğim, teşekkür ederim. Bu arada, Iphone ile çekiyorum fotoğrafları. Volkancığım, teşekkür ederim. Lüfer popülasyonu iyi. Gırgırlar ve trolcüler katliama başladılar yine. Sıkıntı orada. Kamurancığım, bir laf vardır: "Bunları anaları doğurmamış, s.....mış!" diye. Başka laf bulamıyorum dostum. Hakancığım, teşekkür ederim.
değerli ve güzel kardeşim biz sana raporlarına yorum yapmaya yetişemiyoruz sanırım işin icabı üsküdarda sık sık balığa bilhassa gündüzleri fırsat bulabiliyorsun,ben senin notunu verdim dinlediğin müzik, herkezin horul horul uyurken zamnını değerlendirme potansiyelin dört dörtlük..geçenlerde bir panelde biile seni örnek verdim..sen gece çalış git gündüz balığa çık zaman ancak bukadar güzel değerlendirilebilir.. kısacası efektif yaşam kaliten yüksek hele birde akşam yada öğlen bu dişliler salata ile ne gider be öfffff..