Herkese selam dostlar. Bu sabah yağmur, çamur dinlemedim sabah ezanıyla atladım arabaya soluğu avlakta aldım. Sağanak yağmur altında, geceden hazırlamış olduğum takımları takarak oltamı suyla buluşturdum. Attığım yerde kurşun dibi bulunca başladım çekmeye ve 2-3 m çekmiştim ki balık yapıştı. Ohhhh birde bir. Hooop önce balık sonra da su kovaya. Oltayı tekrar salladım. Yine aynı şekilde ikinci balık da yapıştı. Yüzüm yağmur sularından sırılsıklam ama yağmur, denizin verdiği tebessümü ne kadar gölgelemeye çalışsa da başarılı olamıyor. Oltamda ikinci balık güle oynaya çekiyorum. İkide iki. Değmesin keyfime. Bunu izleyen saat içinde iki adet daha balık aldım ve sonra balık bıçak gibi kesti. Saat 11 buçuğa kadar ben ve orada bulunan diğer kişiler tek bir balık bile alamadık. Yağmurda hızını kesmeyince, bugün yeteri kadar ıslandık, balığımızı da aldık diyerek eve döndüm. İşte günün talihlileri
Ooooo tebrikler Kerem... Bu yağmurda büyük cesaret valla. En üstteki de baya babaçkoymuş. Yemiş yemiş semirmiş. Afiyet olsun, ilk tebrik benden
Tebrikler kardeşim .. emeğinin karşılıgı ne olursa olsun..kendini göstersin yeter.. etik balık olsun 1 tane olsun orda aldıgın zevk ve keyif yeter..
maşallah kısa zamanda iyi balık tebrik ederim bende çanakkaleliyim genelde çanakkaleye gittimizde ava çıkarız fakat kışın hava çok kötü olduğu için istanbuldan denemek istiyorum İyişallah banada şanş güler istanbulda takımın ve yemini söylermisin olduğunu ?
Volkancığım çok teşekkür ederim. Yağmur dışında hava şeker gibiydi aslında. Rüzgarsız ve ılık bir hava vardı. Balık kesmeseydi bu kadar uzun süre kalırdım ama kovada 4 tane balık olunca bu bana yeter deyip sonlandırdım. Muvaffak Ağabey, çok teşekkür ederim. Çok haklısın ağabey. Balık olmasa da olur yeter ki amaçladığım keyfe erişeyim. Balık da olunca bir nevi bonus gibi oluyor. Teşekkür ederim. Yemli değil sahte balıkla kıyıdan uzağa atıp, at-çek yaparak avlanıyorum.
Kerem dostum, otomatige bagladin masallah, ne guzel. Cok balik degil, keyifli balik, kaliteli balik.. sen boyle avlarini raporladikca bizler de tebrik etmeye devam edecegiz. Kutluyorum...
Aramama geri döndüğünde balık tuttuğunu, yağmurdan telefonu duyamadığını söylemiştin ama ama o anda tutamıyormuşsun anladık kardeş anladık artık ne desen boş Güzel av olmuş tebrikler ama ilk atışta gelen balık kadar muzip bir canlı yoktur ilk bir kaç atış bir kaç balık ondan sonra saatlerce at çek tık olmasın Olsun genede istihkakını almışsın işte darısı daha güzel avlara.
İbo, çok teşekkür ederim. Sizlerden gelen bu güzel sözler sayesinde motivasyonum daha da artıyor. Abi, 50 tane balık alsam ne olacak ki? 2 kişiyiz. Adam başı 25 balık yiyecek halimiz yok. Eh, balığı buzluğa atmanın manası da yok, çünkü taze taze yiyince bir anlamı oluyor. Şimdi akşam güzel bir çorba, salata ikişer tane de balık bir de ufak. Tamam işte, tutarken ayrı keyif, yerken ayrı.
Uluç, senin yüzünden alamadım. Telefonda çok tuttun beni. Sağolasın kardeşim. Beni az çok biliyorsun. Şu 4 balık, tezgahtan alınan 2 kilo balığa bedel benim için. Hiç yakalamamış da olsam sorun değildi. Yarın yine oradayım. Beklerim.
Tebrikler Kerem kardeşim bana göre bu işin en güzel tarafı akşamlık nevaleyi çıkarmak gerisi hava gazı. afiyet olsun kardeşim yanında da biraz peyaz peynir ve kırmızı soğan !...valla canım çekti..nede güzel gider. Sevgiler sana tam amatör balıkçı kardeşim, hoşça kal.
Orhan Ağabey çok teşekkür ederim. Benim kafa işte aynen o ağabey. Akşam nevalesi çıksın yeter de artar bile. Ağabey, benim arka balkon kavun dolu. Her sene alır depolarım kışı çıkarmak için. Soğan ise kırmızısı olsun, kurusu olsun, tazesi olsun kışın her gün tüketiriz hanımla. Hem soğuk algınlığından koruyor hem de herşeyin lezzetini arttırıyor hergele. Bu akşam bir duble de senin için parlatırım ağabey. Sağlıcakla kalasın...
Abi tebrik ederim güzel av olmuş.Bu gün şöööyle bi baktım dışarıya yağmur var ama hava ılık.Aslında bu havada çok fazla engel olmaz keşke balığa çıkabilsem diye içimden geçirmiştim.Sen bunu eyleme geçirmişsin bileAkşamı da yokla bence.Şimdilerde gelincik ve iskorpit de güzel olur.Hiç onları denemeyi düşündünmü??
Çok güzel Kerem, hele en üstteki balık bayaa güzel boydaymış. Geçen sene her gelen balık o kadar oluyordu. Bu sene balık küçük kaldı. Ustalar bunu Palamut'un bol olmasına bağlıyor. Palamut hamsiyi bitirdi, çinekop beslenemedi diyorlar. Bakalım gelecek seneki balıklar daha büyük olur inşallah.
tebrik ederim güzel balıklar, eti lezzetli yemeside zevkli olur. Merak ettiğimden soruyorum, akşamdan hazırladığınız takımlar çapari mi yoksa klasik dip takımı mı ?
kerem abi tebrik ederim cok güzel baliklar seni ornek aliyorum kendime limit ustü balik avliyorsun hep
Tebrikler Kerem kardeş yağmura rağmen azimli davranmışsın nasibini almışsın ben bu gün çok direndim şartlar uygun diye ama boş geldim rasgele