Arkadaşlar selam. Bu hafta içi hergün balığa gideceğim demiştim. 4 günü devirdim. Ama ne yalan söyleyeyim pilim de bitti sanki. Dün, balık çok seyrek ve nazlıydı ama sabırla çalışarak 6 balık almayı başardım. Bugün ise, havanın bozması sayesinde balık oynadı. Yağmur ve sert rüzgara direne direne bugün 13 adet balık aldım. Balıklar tam tamına 2 kg. geldi. Şu an karnında bebişi olan kızkardeşime verdim bir kısmını. Kalanı ise bu akşam maç karşısında en Ala'sıyla mideye göndermeyi düşünüyorum. İşte fotoğraflar: Dün ki avım Bugünün balıkları
kerem abi valla supersın zor koşullarda ıyı bır operasyon yapmısın tebrıkler az kaldı cumartesı engec ordaym
Sanırım artık Şemşipaşanın en usta avcıları arasındaki sağlam yerini elde etmiş bulunuyorsun sevgili Kerem. Bu seyrekleşen balıkta böylesine güzelleri,hemde Şemşipaşa gibi zor bir parkurda alabilmek her babayiğitin harcı değildir. Sevgimle kal
Tebrikler Keremcim. Helal olsun, bu sezon döktürüyorsun. Hızına yetişmek zor. Hergün av yapmak dediğin gibi çok yorucu olmalı. Nice güzel balıklar rastgelsin.
Tebrikler Keremcim.Bu gün zorlu bir av oldu.Nedense bu gün şu kayıkcı AZİZ beni çok kızdırdı.Tek bir lüfer aldım ,senden 1 saat sonra avı sonlandırdım.Nacizane raporumu birazdan sunacağım.
Tebrikler Kerem bey, Bizlerle paylaştığınız bu güzel avları keyifle takip ediyoruz. Kullandığınız kamış ve makineden memnun musunuz ? Avantaj ve dezavantajlarından kısaca bahsedebilirmisiniz ?
vedat abiye katılıyorum, zor kulvarda zor şartlarda böyle balıkları alabilmek bayağı meşakkatli bir iş. bu işin üstesinden geldiğiniz için tebriklerimi sunarım.
KARDEŞ SENİ GERÇEKTEN TEBRİK EDERİM.BU HAVADA BOĞAZDA HEM DE AT ÇEK. ÇOK ZORDUR.MÜKAFATINI ALMIŞSIN BİZLERE DE SANA AFİYET OLSUN DEMEK DÜŞER.
Kerem abi tebrikler yarın 8 dişli alcaksın en büyüğü 28 cm olacak içime doğdu ahanda buraya yazıyorum Cenani 23.11.2012
Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim Güraycım. Aslında, bu havalarda av yapmayı daha çok seviyorum. Daha bir av gibi oluyor sanki. Teşekkür ederim Berkan. Deniz Ana iyi davranıyor bugünlerde. Vedat Ağabey, çok teşekkür ederim. Bu sözleri, senin gibi ustalığı dillerden dile dolaşan büyük bir üstatdan duymuş olmak çok güzel. Ustadan ziyade, iyi dinleyen, araştıran çok alıştırma yapan bir çırak olduğumu düşünüyorum Vedat Ağabey. Yine de sözlerin gururumu okşadı. Varol, sağol ağabeyciğim. Sevgiler... Volkancım, çok teşekkür ederim dostum. Bu sezon, geçen sezonki acemiliğimi üstümden attım sanırım. Deniz Ana'da iyi davranıyor. Sağolsun. Çok teşekkür ederim Safacım. Sizlere daha güzelleri gelsin. Kamurancım, çok teşekkür ederim. Bugün beraber salladık oltaları seninle. Rüzgar bir yandan, yağmur bir yandan, Aziz bir yandan. Senin Lüfer de kıyının paşası oldu ha! Çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim. Sağolun. Sizlere de rastgelsin...
Teşekkür ederim Sonercim. Sana da rastgelsin bu gece. Fatihcim teşekkürler. Genelde saat 6 gibi başlıyorum at-çek'e. Kısa molalar dışında pek ara vermeden çalışıyorum. Teşekkür ederim Serbülent Bey. Sağolun. Kullandığım kamış Lineaeffe'nin pahalı olmayan ve pek de benim dışımda kullananı görmediğim bir kamış. 565 gr ağırlığında. Piyasada 350 gr civarında kamışlar olduğunu düşünecek olursak biraz ağır, ama beni rahatsız etmiyor açıkçası. Teleskobik ve 3 parça. 4 adet yüzük var. Misina çıkışı çok rahat. Kamış sert bir kamış ve 250 gr maksimum atarı var. Şu ana kadar 200 gr attım. Son gücümle abanarak, bana mısın demedi. Bana göre tek negatif yanı tutma yerinin biraz kısa olması. 10 cm kadar daha uzun olsa çok daha iyi olurdu. Makina ise fiyatına göre bence alınabilecek en iyi makina şu anda. Tek kötü tarafı, Okuma'nın bütün makinalarındaki misina klavuz bilyesinin kötü oluşu. Ben her av sonrası gresliyorum. Onun dışında, Boğaz şartlarına uygun, sağlam bir makina. Çok teşekkür ederim. Çok teşekkürler. Sizlere de kısmet olsun. Emincim, alemsin. Vallahi, yarın gitmemeyi düşünüyordum ama şimdi gitmek farz oldu. Şimdi yarın 8 tane alırsam, onu 9 yapmak için deli gibi uğraşacağımı da biliyorsun değil mi?