Herkese selamlar. Uzun yaz döneminden sonra bu sabah sezonu açmak için sabahın ilk ışıklarıyla düştüm yollara. Sabahın beşinde seviyorum İstanbul'u. Ne kadar masum, kendi halinde, sessiz ve temiz görünüyor. Sanki kollarını açmış bir can yoldaşı gibi. Hava muhteşem. Hafif bir gündoğusu esiyordu. Sanki meltem mübarek. İlerleyen saatlerde lodosa çevirdi hava. Sezon için Rav II 65 makina almıştım. Avın sonunda çok güzel bir makina almanın ayrı bir sevincini duydum. Aylar sonra denizle buluşan oltam, İstanbul Boğazı'nın o dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan güzel havası ve deniz ana iyi davrandılar ve sezona iki adet Palamut avlayarak başladım. Balıkların iri olanı 650 gr. geldi. Ben bu satırları yazarken, pişen balıkların enfes kokusu dolmakta genizlerime. O yüzden kısa kesiyorum affınıza sığınarak. Ha! Bu arada İkea mezuramı da özlemiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Avlak: İstanbul Boğazı Av saati: Sabah öğlen arası Kamış: Lineaeffe AC Casting Makina: Okuma Rav II 65 Misina: Makarada 0.30, Beden 0.30, Şok 0.40 Diğer: Mavi tonlarda 9 cm'lik çeşitli Sahte Balıklar. Ve işte günün Fotoğrafı...
Dönüsün muhtesem olmus Kerem O genize kaçan koku bölümü bitirdi beni neyse babama siparis vermistim 5çift atacak valize gelirken
Tebrikler Kerem, sezona çok güzel bir giriş yapmışsın Rapora bakmadan Kerem yine lüferleri yapıştırmıştır diyordum ki, bize ters köşe yapmışsın Palamut boyları harika ama artık İkea mezuran bu işler için kifayetsiz kalmaya başlamış. Avların her daim bol ve bereketli olsun Kerem, devamınıda dilerim:thumb:
ellerine sağlık daha iyileri olsun inşallah isa abinin dediği gibi dedim güzel bir rapala ile dişli haberi ama tam ters köşe olmuş buda mı gol deil hakim bey daha iyileri rast gelsin
Cok guzel palamutlar... tebrik ederim Kerem dostum... daha da irilerini ve luferleri de bekliyoruz... rastgele..
Çapariyle değil de sahte ile alınması bu avı farklı kılıyor. Farktan da ziyade değer kattığını düşünüyorum. Tebrik ederim. İstanbul sabahı betimlemeleri için de ayrıca teşekkürler. Selamlar.
Kerem bey tebrik ederim. İstanbul sabahı için yazdıklarını okuyunca benim ile aynı duyguları paylaşanlarda varmış dedim Okuma raw2-65 makinadan bahsedebilirmisiniz? Ben ve bir arkadaşım da almayı düşünüyoruz. Ağırlığı çekiş kuvveti ve sarım hızı nedir. Ağırlığından çok şikayet eden var, yoruyor diyenler var. Boğazda ortalama 400 - 500 gr kamış ile avlanmakta tavsiye edermisin?