Herkese selamlar, sevgiler arkadaşlar. Rapora geçmeden evvel, zor hayat şartlarına, düşük maaşlarına ve yap-boz gibi durmadan değiştirilen müfredata rağmen, hala canla, başla çalışmaya devam etmeye çalışan Öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım. Bugünün raporunu veriyorum; - İncinmiş bir bel, - Rüzgardan yanmış bir surat, - Nasır tutmuş eller, - Omuz ağrıları... Şaka, şaka. Büyük bir yorgunluk var ama çok şükür şasemiz hala sağlam. Normalde haftasonları balığa çıkmıyorum. Hele bu hafta, hergün balıkta olmamdan dolayı hiç ama hiç düşünmüyordum. Ancak, sadece haftasonu balığa çıkabilen bir arkadaşımın ısrarı üzerine, soluğu yine avlakta aldım. Yorgun olmam, atışlarımı çok etkiledi. Hatta sırf bu yüzden atışta 3 kere takım kopardım. Yorgunken atış yapmaya çalışmamak lazım. Neyse, yine de 7 güzel balık almayı başardım. Not: Balıkları toplam 1 kg 50 gr geldi
Kerem Abi, tebrikler inci gibiler mahşallah Rastgelsin - Rüzgardan yanmış bir surat, bende çok yandım abi esmerdim zifiri karanlık oldum bu aralar
Teşekkür ederim Mertcim. Havalar sert, balık da olunca bunlar kaçınılmaz oluyor. Teşekkür ederim Fethicim. Yakında sen de bol bol tutacaksın. Merak etme.
Tebrikler sevgili dostum.Afiyet olsun.24 Kasım da bende 3 takım verdim.saat 11'de bıraktık.Yoksa insan,insanlar yüzünden geriliyor hocam.
Kamurancım, teşekkür ederim dostum. Ben toplam 6 takım verdim. Bile bile lades demek işte. Sağlık olsun. Farkındaysan ben hiç sizin taraflara gelmedim. Bir kere geldim, hemen kaçtım. İnsanların bencilliği, düşüncesizliği çok fena. Sağlam sinir lazım. En iyisi uzak durmak.
Tebrikler Kerem, yoğun ve bol balıklı bir hafta geçirmişsin.Böylesine zorlu bir merada üst üste av yapmak gerçekten sağlam bir fiziki dayanıklılık ve sinir gerektirir. Kısmetse bu hafta içi fırsat buldukça bende meraya gelmeyi düşünüyorum, belki denk gelirsek tanışma imkanıda buluruz.Tekrar bu haftaki avlarınıda tebrik eder, keyifli nice avlar dilerim.
tebrikler abi daha iyileri rast gelsin yorgunluk diyorsun ama geçen seneye göre bayağı performans düşüklüğü var bence haberin olsun kısmetin açık iğnen keskin olsun
Teşekkürler İsa kardeşim. Sağolasın. Kalabalıktan uzak durunca insan istediği sakinliği buluyor. Gel, gel. Beraber av yapalım. Sabricim teşekkürler. Yok yahu! Geçen sene bu kadar sık balığa gitmiyordum. Esercim, sağolasın. Senin de kısmetin bol olsun. Fatihcim, çok teşekkür ederim.
Safacım teşekkür ederim. Senin de kısmetin bol olsun. Çok teşekkürler. Hakancım sağolasın. Rapala hep büyük. Sadece sabah sularında hep bir aksilikler oluyor. Ya takım takılıp kopuyor, ya beden karışıp geliyor. O büyül balıkların kıyıladığı anlarda ben hep başka işlerle uğraşır oluyorum. Geçen sene 26 cm'in üstüne çıkamamıştım. Bu sene rekor 33 cm. Daha geçemedik bakalım. Sezon devam etmekte.
Kerem abi senin hiç spor salonuna falan gitmene gerek kalmıyor.Yakında çok fit bir vücudun olur bu lüferler sayesinde Tebrikler afiyet olsun...
Maaşallah, maaşallah... Her av birbirinden başarılı. Nice güzel lüferler dilerim Kerem, rastgelsin...
Tebrik ederim abi ne kadar da yakışıklı duruyorlar ellerine sağlık.Ben de bu sabah balıktaydım ama maalesef bu kez elimiz boş döndük.