Sabah 7 ile 11 arasında aldığım balıklar. Çok kalabalıktı, etraf çok kaba insan doluydu. Sanki balık tutmaya değil kavga etmeye gelmişler. O kadar kaba saba tipler doluşuyor ki pazar günleri, gerçekten insan demeye dilim varmıyor. Neyse, bu hengamede şu ana kadar yapmış olduğum en iyi avı yaptım. Bir tane de 22 cm takoz İstavrit yapıştı oltama. Herkese iyi pazarlar... İşte takoz!!!
Abi tebrik ederim İstanbulda gerçekten zor şartlar altında bu hobiyi yapmaktasınız.İşiniz gerçekten zor.Herşeye ramen oldukça güzel av çıkarmışsın.Ben 1milyon bile olmayan nüfusu ile antalyada yaşıyorum artık ama bazen pazar günleri bile insana yaka silktirebiliyor.kaldıki istanbul nuhun gemisi gibi her cinsten kolaylıkla bulabileceğimiz bir yer.gerçekten sen ve senin gibi iyi amatörlerin sayısı oldukça az.Şu anda istanbuldayım zamanım çoğunlukla evde internet başında oyalanmakla geçiyor.Forumumuzdaki raporları ve diğer konuları inceliyorum.İzlenimim istanbulun belli bölgelerinde oldukça verimli avların olduğu.Ama inanmassın belki bakkala bile çıkmadım 10 gündür:S çok istiyorum galataya gitmeyi sarayburnunu görmeyi unkapanını haliç ve diyer güzel avlakları.Balık tutan oltacıları ancak neyle karşılaşacağımıazçok bildiğim için ne yazıkki fikrimi değiştiriyorum.Onca küfür iti kakış asık surat cahilce hareketleri görüp manzaramın bozulmasına şahit olmaktansa keyfim kaçmaktansa evde oturmayı tercih ediyorum.Gerçekten bu memleketin artık işi bitmiş.Tüm samimiyetimle söylüyorumki;ALLAH İSTANBULDAKİ BÜTÜN BİLİNÇLİ EFENDİ HOŞGÖRÜLÜ DENİZ YÜZLÜ AMATÖR BALIKÇILARA SABIR VE YARDIM ETSİN...
Tebrikler Kerem, artık bu çinekop olayını aştın sen Bugün sabah bende acizane iki adet aldım.Gerçekten rapala ile balık tutmak çok keyifli oluyormuş ayrıca bir o kadarda yorucu Nice güzel avlara, afiyet olsun:hungry:
Tebrikler dostum. Iyi tarafindan bakmak lazim biraz da... demek ki etrafta kaba insan olunca deniz de kaba balik yapiyor... Yok yok oyle degil, sen hergun biraz daha tecrubeleniyorsun... biraz da sans belki ama bunun adi ustalasmaktir bence...
benim hiç isteyerek gitmediğim 2 gün var cumartesi ve pazar günleri kalabalık oluyor,beraberinde gürültü,atçek yapılıyorsa 20mt aralıklı dizilmeler.. balık varsada huysuz oluyor hafta sonu istanbul da boğazda balık tutmayı düşlemek en son arzum tebrik ederim Kerem kardeş güzel avlar yapmışsın,bu sefer bereketli geçmiş
Recep Ağabey, çok teşekkür ederim. Daha niceleri senin olsun. Tayfun Bey, çok teşekkürler. Daha güzelleri size nasip olsun. Metinciğim çok teşekkür ederim. İstanbul, buralı olanlar için bile çekilmez bir şehirken kimbilir senin nasıl üstüne üstüne geliyordur. Son yıllarda yobazlık aldı başını gitti. Bu sevgisizlik, saygısızlık ve medeniyetsiz davranışların artmasındaki en büyük etken TV dizileri. Normalde haftasonları balığa gitmiyorum ama çok eski bir arkadaşım ancak haftasonları çıkabildiği için onunla beraber gidiyorum. Öğlen'e kadar idare eder ama öğlen vaktinden itibaren durulacak yerler değil kıyılar. Zaten saat 11'de avı sonlandırıp eve geldik. İsacığım çok teşekkür ederim. Sağolasın. Sana da tebrikler. Evet çok yorucu. Bugün 175 gr kurşunla çalıştım. Ama bu hafta sağlam antremanlı olduğumdan bugün çok yorulmadım. Çok sağol İbocuğum. heheheheh, evet kaba kalabalık, kaba balık Tecrübe çok önemli. Yavaş yavaş kazanıyorum işte. Farukcuğum çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim Kadir kardeşim. Normalde ben de gitmiyorum. Öyle yan yana dizilip atsan yine iyi. 50 kişi atıyorsun, atan sola doğru yürümeye başlıyor. Yani attığın yer ile çektiğin yer arasında en az 25-30 m mesafe oluyor. Düşün akıntıyı. 175 gr kurşun ancak o kadar mesafe sürüklendikten sonra dibe oturuyor. Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Muvaffak Ağabey, çok teşekkür ederim. Burada da sizden iyi olmasın, çok güzel insanlar var. Zaten biz, bir avuç insan balığın daha az olduğu kesimden atıyoruz. Ama yine de 10 m ötende, balığı düşüren adamın ettiği ağıza alınmayacak bir küfür insanın sinirini bozabiliyor.
Kerem kardeşim avın için tebrikler, raporlarına mesaj yazmasamda düzenli olarak takip etmekteyim. Kaba saba adamlara gelince; onlar için yapabileceğin fazla bir şey yok, perşembe günü Galata köprüsünde avlanırken yer arayan bir genç kardeşimize yardımcı olmak babında yer açtık, kendisi benim yakaladığım çinokopları gördükçe ağza alınmayacak küfürleri peşpeşe sıralıyordu, örneğin bilmem ne yaptığımın balıkları sanki adam seçiyorlar, efendim benim yemimde aynı , okmu taksaydım vesaire vesaire, bu tür insanlara ne anlatabilirsin yada ne yapabilirsin.banghead
Kerem bey tebrik ederim.... Attıktan sonra 25-30 m yürüyorsanız tahminim Üsküdar radarın oradan atıyorsunuz..... Bende orada avlanıyorum arada bir....gerçekten ağzı bozuk birkaç kişi var...genelleme yapmamak lazım ama onlar yetiyor doğrusu..
Raporladığınız avlar benim gibi Ankarada yaşayıpda deniz hasretiyle yananlar için su gibi geliyor.Devamını bekliyorum. İstavritin irisi bu yıl çokmu çıkıyor ne.