Cengiz Balıkçılığa bir teşekkürde benden...

Konu, 'Genel Konular' kısmında umutemin tarafından paylaşıldı.

1. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Geçen hafta gittiğim iznimde Okuma octana ot-40 makineme tuzlu su girdiğinden dolayı iyice sertleşmişti. Bende içini açıp iyice temizleyip yağladım lakin toplarken büyük ihtimal hatalı topladığmdan dolayı makine düzgün çalışmadı. Bunun yanında toplarken makinenin geri sarım tırnağınıda kırdım...
    Bilge abi ile görüştüğümde Cengiz balıkçılığa göndermem konusunda beni uyardı. Bende telefon ile kendilerini aradım onlarda göndermemi söylediler...
    Neticede makine elime sapasağlam ulaştı ilk aldığım günki gibi rahat dönüyor kolu üstelik kırdığım parçayıda değiiştirmişler...
    Süper Hizmet... Kendilerine teşekkür ederim...

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Geçmis olsun :)

3. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    Bende böyle başlık açıcaktım sizin başlığa yazmamda umarım mahsuru yoktur.
    İzmir Cağlar av dan okuma v system 2.70 kamış aldım bir sene önce,kamışın 6 ay once ucundan çatladı.Neyse Çağlar ava göturdum sağolsunlar ilgilendiler,Cengiz balıkçılığı arayarak durumu belirtiler kamışı göndermedik bile,yurtdışından getirtiler 2 ay sürdü ama sonuçta geldi parça.Ufak bir hata yapmışım kamışın atarı 10-30 muş ben 10-40 dedim gelen parça sapına oturmadı,hepsini bu sefer tekrar Cengiz balıkçılığa gönderdik,bir hafta sonra uyan parçayla gönderdiler.İlgilendiler uğraştılar iki firma sağolsunlar sonuç olarak kaça patladı bana bu değişim 12 lira ya o da kargo parası sadece.
    Ayrıca her aradığımda ilgilendiler bir kere aman bu adam gene arıyor demediler,geçiştirmediler her soruma cevap verdiler

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ben bir balıkcılık malzemesini tavsiye ederken hep satıcısı yada dağıtıcısının malının arkasında durup,durmadığı konusunda uyarı yaparım.Zira ben dahil herkesin başına bir kaza gelebilir.Şahsen başıma birkaç kerede gelmiştir.

Dünyanın parasını vererek,bugünün parasına denk gelen takriben 1000 lirayı kıızım bana verdiğinde gidip bir Shimano Game AR_C spin kamışı almış,arabada kırp bu uç parasını bulabilmek için 3 ay uğraşmış sonunda o günün parasıyla 250 YTL vererek bulabilmiştim.

Seninkisi ve benimkisi dururmu çok güzel ortaya koymuş.

Sevgiler

5. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    Sevgili Vedat Abi dediğiniz gibi ürünü sattım artık beni ilgilendirmez demediler. Uğraştılar ve beş kuruş istemediler,zaten böyle böyle emin adımlarla büyür müşterilerin sevgisini kazanırlar. Bazı ürünleri piyasa göre pahallı olmasına rağmen Çağlar Av dan alırım,en azından sattıkları malın arkasındalar :)
    iyi geceler

6. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Cengiz balikçilik iyidir hemde baya baya 10 numara esnaftirlar.

Genelde ithal ettikleri ürünlerin parçalarida vardir ellerinde ve yine genelde ücretsiz tamir ederler.
    Bu v.b durumlari bende yaşadim saolsunlar ikiletmediler dahi.

7. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Onları daha tüyleri terlememiş hallerinden beri tanırım.O babaları onları okutmak için ek iş olarak balıkcılık malzemeleri satışı yapardı ufacık tezgahında.

Pek erken bu dünyaya veda etti rahmetli.

O günlerde dahi tezgahlarının önü müşteri kaynardı.Çaycı çay yetiştiremezdi.

Bugünde böyledir.Alemin en büyükleri arasına çoktan girmelerine rağmen,belkide liderliği ellerine geçirmelerine karşın onlar asla çizgilerinden sapmamış,güler yüzlü hakiki esnaf hüviyetlerinden asla taviz vermemiş,eşi,emsali değil Türkiyede, dünyada bile zor bulunur konuma ermişlerdir.

Sevgiler

8. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Demek ki herkes genelde memnun cengiz balakçılıktan... İşimin görülmesi çok güzel, bu işi hiçbir bedel almadan yapmaları daha da güzel :D Keşke birde internet üzerinden satışta yapsalar :)

9. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    geçmiş olsun emin, makinanın düzeldiğine sevindim. sağolsunlar hizmetleri çok iyi.

iki gün önce başka marka bir makinam için yedek kafa satın almak istedim. parasıyla bile alamadım. satıcı daha önce de aynı marka bir makinanın kalama vidası için ana firmayla tartıştığını, sonunda dükkanında satmakta olduğu makinalardan birinin kalama vidasını söküp müşteriye verdiğini anlattı. bana da makara verecekti ama dükkandaki sıfır ve ikinci el bütün makinaları denedik uygun makara bulamadık :( böyle ana firmalar da var.

10. ercan_17

ercan_17 ERCAN

Favori Makine:
    ilk makinam okuma
    En İyi Avı:
    küçükken uçuna taş bağlayarak diz kadar suda göre göre yakaladığım çipuraları unutamam.
    Bende elimden geldiğince hep cengiz balıkçılıktan alışveriş yapıyorum.çok memnunum hizmetlerinden.sağolsunlar.